"Δούρειος ίππος" στη μειονότητα..

Δημοσιεύθηκε: 18/03/2017 15:16 Τελευταία Ενημέρωση: 18/03/2017 17:59 Από: Tachydromos

Την ώρα που οι κινήσεις της κυβέρνησης Ράμα, έχουν ξεσηκώσει και πάλι τους κατοίκους της Χιμάρας, ο Αλβανός Πρωθυπουργός χρησιμοποίησε μία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στους Αγίους Σαράντα για να τείνει χείρα φιλίας στην ελληνική μειονότητα.

Πρόκειται για μία εκδήλωση, που λειτούργησε στην κυριολεξία ως "δούρειος ίππος" αναδεικνύοντας παράλληλα και τις παθογένιες στο χώρο της ίδιας της μειονότητας.

Στην ουσία, όσοι είχαν την έμπνευση, το μόνο που πέτυχαν ήταν να δώσουν βήμα στον Αλβανό πρωθυπουργό και τους υπουργούς του, οι οποίοι εν όψει και των εκλογών προσβλέπουν και στις ψήφους της μειονότητας.

Με την διαφορά ότι ο Ράμα και οι συν αυτώ, κρίνονται πλέον από τα έργα τους κι όχι από τα λόγια τους.

Και τα έργα τους φαίνονται στη Χιμάρα, αλλά και σε άλλες περιοχές της μειονότητας, όπου ακόμη και στοιχειώδη δικαιώματα έχουν παραβιαστεί ενώ καλλιεργείται συστηματικά κλίμα φόβου, έντασης και τρομοκράτησης..

Το πιο λυπηρό όμως είναι ότι βρέθηκαν κάποιοι, που θέλουν να υπερασπίζονται τα δικαιώματα της μειονότητας, για να δώσουν βήμα στο Ράμα, ο οποίος έχει αγκαλιάσει τους Τσάμηδες και επιδίδεται σε ένα μόνιμο ανθελληνικό παραλήρημα.

http://www.epiruspost.gr/

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon