Λουλζίμ Μπάσα: Ο Ράμα θα εξαγοράσει ψήφους με χρήματα από το εμπόριο ναρκωτικών

Δημοσιεύθηκε: 18/03/2017 15:16 Τελευταία Ενημέρωση: 18/03/2017 17:59 Από: Tachydromos

Ο αρχηγός της αλβανικής αντιπολίτευσης Λουλζίμ Μπάσα εκτόξευσε βαρύτατες κατηγορίες εναντίον του πρωθυπουργού Έντι Ράμα και της κυβέρνησής του.

Σύμφωνα με τις αλβανικές εφημερίδες της Πέμπτης, ο Λουλζίμ Μπάσα σε συνάντηση που είχε με πρώην στελέχη της Αλβανικής Αστυνομίας στο αντίσκηνο που έχει στήσει η αντιπολίτευση μπροστά από τα Γραφεία του Αλβανού Πρωθυπουργού, κατηγόρησε τον Έντι Ράμα ότι εγκαθίδρυσε στην Αλβανία τη «δημοκρατία των ναρκωτικών».

Ο Λουλζίμ Μπάσα ισχυρίστηκε ότι με τα χρήματα από τη διακίνηση των ναρκωτικών ο Έντι Ράμα θα αποπειραθεί να εξαγοράσει ψήφους στις εκλογές του Ιουνίου.

Κατηγόρησε δηλαδή τον Έντι Ράμα ότι έχει στη διάθεσή του χρήματα προερχόμενα από εμπόριο ναρκωτικών.

Το 2016, σύμφωνα με το Μπάσα, καλλιεργήθηκαν στην Αλβανία 8 εκατ. δενδρύλλια χασίς, με συνολική αξία αγορά τα 6 περίπου δισεκ. ευρώ.

Η μελλοντική κυβέρνηση του Δημοκρατικού Κόμματος, δήλωσε ο Μπάσα, δεσμεύεται να εκριζώσει τους εμπόρους ναρκωτικών από τα γραφεία της κυβέρνησης και να συγκροτήσει την Εθνική Χωροφυλακή, ως τη μόνη ικανή δύναμη για την πάταξη της μαζικής καλλιέργειας χασίς στη χώρα.

http://www.tribune.gr/

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon