Λαμπρή εκδήλωση για την 25η Μαρτίου στους Αγίους Σαράντα [ΦΩΤΟ]

Δημοσιεύθηκε: 24/03/2017 20:42 Τελευταία Ενημέρωση: 24/03/2017 20:41 Από: Tachydromos

Πλήθος Ελλήνων, αλλά και Αλβανών συμπολιτών τους, γέμισαν κατάμεστα την Τετάρτη 22 Μαρτίου την αίθουσα του κινηματοθέατρου της πόλης των Αγίων Σαράντα για να συμμετάσχουν στη εορταστική εκδήλωση του Παραρτήματος της Ομόνοιας για την Εθνική Παλιγγενεσία.

Όπως πάντα τα τελευταία χρόνια, το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, εμπνευσμένο από τα μηνύματα και του ήρωες του 1821, είχαν προετοιμάσει με ιδιαίτερη αγάπη αλλά και ταλέντο οι μαθητές των εκπαιδευτηρίων "Πνοή Αγάπης" Μεσοποτάμου με την επιμέλεια του εξαιρετικού εκπαιδευτικού προσωπικού τους.

Τα χορευτικά των δημοσίων σχολείων της περιοχής μετέφεραν στην αίθουσα δείγματα από τον αστείρευτο πλούτο των παραδόσεων και της κληρονομιάς μας.

Τις εντυπώσεις όμως έκλεψαν οι μικροί πρωταγωνιστές του δημόσιου νηπιαγωγείου καθώς και αυτού της Ορθοδόξου Εκκλησίας που λειτουργούν στην πόλη των Αγίων Σαράντα.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και απηύθυνε χαιρετισμό ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στο Αργυρόκαστρο κ Βασίλειος Τόλιος.

Χαιρετισμούς απηύθυναν επίσης ο "οικοδεσπότης" της εκδήλωσης πρόεδρος του παραρτήματος της Ομόνοιας Αγίων Σαράντα κ Βασίλης Κάγιος, ο πρόεδρος τη Ομόνοιας κ Λεωνίδας Πάπας και ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ κ Βαγγέλης Ντούλες.

Τίμησαν επίσης την εκδήλωση με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Φοινίκης κ Λεωνίδας Χρήστος, ο αντιδήμαρχος Αγίων Σαράντα και πρόεδρος του Μέγκα κ Χριστάκης Κίτσος και ο πρόεδρος της Ομόνοιας παραρτήματος Δελβίνου κ Σωκράτης Σπύρος.

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon