Ο ΛΙΛΑ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Δημοσιεύθηκε: 25/03/2017 14:30 Τελευταία Ενημέρωση: 25/03/2017 14:30 Από: Tachydromos

Την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να φορτίζουν τις μπαταρίες τους ενόψει των τελευταίων 5 αγωνιστικών του πρωταθλήματος θα έχουν το Σαββατοκύριακο οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο τεχνικός της ομάδας της Ηπείρου Γιάννης Πετράκης μετά το χτεσινό οικογενειακό διπλό έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες του και η επιστροφή στις προπονήσεις θα γίνει την Δευτέρα.

"Φωτιές" άναψε ο Λίλα στον ΠΑΣ

Μετά τα όσα είδαν την δημοσιότητα χτες με το βίντεο του Αλβανού παίκτη Άντι Λίλα και τους χλευασμούς του για τον χριστιανισμό και τα μυστήρια της Εκκλησίας, το όλο θέμα άναψε "φωτιές" στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, η οποία καλείται τώρα να πάρει θέση. Μέχρι στιγμής από πλευράς διοίκησης κρατούν χαμηλούς τόνους σχετικά με το θέμα και προσπαθούν να ξεδιαλύνουν τα πράγματα μέσω του βίντεο που έχει κυκλοφορήσει ευρέως στο διαδίκτυο. Από την πλευρά του ποδοσφαιστή δεν έχει υπάρξει καμία αντίδραση, ενώ ο ιμάμης που ανέβασε το επίμαχο βίντεο ζήτησε συγγνώμη για αυτή του την ενέργεια. Πάντως οι περισσότεροι φίλαθλοι είναι εξαγριωμένοι με το νέο...ατόπημα του Λίλα και ζητούν από την γιαννιώτικη ΠΑΕ την άμεση απομάκρυνση του από την ομάδα.

Να θυμίσουμε ότι το συμβόλαιο του Λίλα με τον ΠΑΣ ολοκληρώνεται σε λίγους μήνες, δηλαδή τον Ιούνιο και μέχρι τώρα δεν έχει γίνει κάποια επαφή μεταξύ των δύο πλευρών για ανανέωση της συνεργασίας τους. Μετά την ακραία του συμπεριφορά στο παιχνίδι Σερβία-Αλβανία, αλλά και τον πανηγυρισμό του στο παιχνίδι Ολυμπιακός -ΠΑΣ με τον αλβανικό αετό, ο Λίλα έκανε τρίτο παράπτωμα τέτοιου είδους, εμπλέκοντας τον αθλητισμό με πολιτικοθρησκευτικές πεποιθήσεις που πηγάζουν από ακραία εθνικιστικά στοιχεία της Αλβανίας.

Βαριές ήττες για Κ15 και Κ17

Την ήττα γνώρισαν με βαρύ μάλιστα σκορ οι ομάδες Κ15 και Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα στα εκτός έδρας παιχνίδια τους στη Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ. Η Κ 15 παρότι προηγήθηκε νωρίς στο σκορ και για περίπου μισή ώρα είχε καλή απόδοση, τελικά ο ΠΑΟΚ έκανε την ολική ανατροπή και πήρε τη νίκη με το ευρύ 4-1. Ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ στο 4’ με σουτ του Λέκκα έξω από την μεγάλη περιοχή. Ωστόσο ο ΠΑΟΚ στο 30’ εκμεταλλεύτηκε το μπέρδεμα αμυντικών και τερματοφύλακα του ΠΑΣ και ισοφάρισε σε 1-1. Στο 32’ ο Λώλης έχασε σπουδαία ευκαιρία να κάνει το 1-2 για τον ΠΑΣ. Ο ΠΑΟΚ σε διάστημα τριών λεπτών (36’39’) πέτυχε δύο ακόμη τέρματα παίρνοντας έτσι διαφορά δύο γκολ κάνοντας το 3-1. Το τελικό 4-1 για τους γηπεδούχους έγινε στο 76’ ΠΑΣ Γιάννινα: Κουκουλάρης, Πεπόνης, Τσακανέλης, Τσιούτσιος, Γεωργούλας, Τζιάλλας, Νάτσιας, Πλατιάς ,Λώλης, Κλεισούρας, Λέκκας. Αγωνίστηκαν και οι Στεργίου, Γιαννούλης, Μπίνας και Γούκος.

Ήττα 3-0 της Κ15

Η ομάδα Κ 17 γνώρισε την ήττα με 3-0 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Οι παίκτες του Νίκου Μπαδήμα προσπάθησαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και εν μέρει τα κατάφεραν, ενώ είχαν και τις ευκαιρίες για να πετύχουν και ένα τουλάχιστον γκολ. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 8’ 1-0, ενώ στο 67’ διπλασίασε τα τέρματα του. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον ΠΑΣ χάθηκε στο 74’ όταν ο Παπαδόπουλος Κ. εκτέλεσε φάουλ και ο Καραμποίκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Το τελικό 3-0 έγινε στο 85’ ΠΑΣ Γιάννινα: Πατσιούρας, Μέγας, Τάτσης, Γώγος, Μπελλά, Τσούνης, Λιάππης (67’ Καραμποίκης), Λάγκας (76’ Καραγεώργος), Παπαδόπουλος Ε. (10’ λ.τρ. Σαββίδης), Παπαδόπουλος Κ. (70’ Εμβραίζογλου), Γιωτάκης (73’ Πήλιος).

http://www.proinoslogos.gr

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon