Καμία επίσημη αντίδραση από τον ΠΑΣ για τον Λίλα…

Δημοσιεύθηκε: 25/03/2017 07:00 Τελευταία Ενημέρωση: 25/03/2017 07:00 Από: Tachydromos

Καμία επίσημη αντίδραση από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα μέχρι στιγμής για το θέμα του Άντι Λίλα. Όσα είπε ο Αλβανός παίκτης του ΠΑΣ σε συνομιλία του με Ιμάμη που τον επισκέφθηκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε στα Τίρανα, αποτελούν ένα ρεσιτάλ μισαλλοδοξίας ενώ αλγεινές εντυπώσεις έχουν προκαλέσει το ύφος και το στιλ που είχε ο ποδοσφαιριστής.

Το περιεχόμενο του διαλόγου αναμετέδωσαν σελίδες εθνικιστικού περιεχομένου στην Αλβανία, ενώ τα μέσα ενημέρωσης της χώρας, στην πλειοψηφία τους, ήταν ιδιαίτερα καυστικά με τον Λίλα καλώντας μάλιστα τον προπονητή της Εθνικής τους να τον αποκλείσει από την αποστολή!

Είναι πράγματι από τις ελάχιστες φορές όπου η πλειοψηφία των Μέσων Ενημέρωσης της Αλβανίας, καυτηριάζει με έντονο ύφος, ένα τέτοιο παραλήρημα.

Βαρύ το κλίμα και μεταξύ των φιλάθλων του ΠΑΣ, οι οποίοι του είχαν συγχωρέσει το σήμα του Αλβανικού αετού...

Ενοχλημένος φέρεται ο πρόεδρος της ΠΑΕ, αλλά φαίνεται ότι επιλογή των ανθρώπων του ΠΑΣ είναι να μην αντιδράσουν άμεσα. Προφανώς άλλωστε, μετά από ένα 24ωρο, ολοκλήρωσαν την μελέτη του υλικού και θα ήταν σε θέση να τοποθετηθούν, πράγμα που μέχρι τώρα δεν έχουν κάνει.

http://www.epiruspost.gr/

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon