Συνάντηση της Ομόνοιας με εκπροσώπους Βορειοηπειρωτικών φορέων στην Αθήνα

Δημοσιεύθηκε: 01/04/2017 16:18 Τελευταία Ενημέρωση: 01/04/2017 16:18 Από: Tachydromos

Ο Γενικός Πρόεδρος της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ κ. Λεωνίδας Παππάς, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του για την ένωση των δυνάμεων του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού εν όψει των βουλευτικών εκλογών της 18ης Ιουνίου στην Αλβανία πραγματοποίησε την Παρασκευή 30/03/2017 συνάντηση – συζήτηση με εκπροσώπους Βορειοηπειρωτικών Φορέων στην Αθήνα.

Κεντρικό θέμα της συνάντησης ήταν οι επερχόμενες εκλογές και οι προσπάθειες της Ομόνοιας για σύμπραξη και κοινή κάθοδο.

Ο κ. Παππάς ενημέρωσε τους εκπροσώπους των Βορειοηπειρωτικών Φορέων για τις προσπάθειες και τα βήματα που έχουν γίνει μέχρι στιγμής ως προς το θέμα της κοινής καθόδου των κομμάτων ΚΕΑΔ και MEΓΚΑ και ζήτησε τη συμπαράσταση και την συμβολή των συμπατριωτών μας ως προς αυτή την κατεύθυνση.

Πέραν αυτού, θίχτηκαν και άλλα ζητήματα όπως το Εκπαιδευτικό και το Περιουσιακό, η διεθνοποίηση του οποίου χάρις στην εμπεριστατωμένη έκθεση που κατέθεσε η Ομόνοια στα διεθνή fora απέτρεψε την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Αλβανίας με την ΕΕ.

Τέλος, ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ των παρευρισκόμενων με τον Γενικό Πρόεδρο της Ομόνοιας να καλεί σε διαρκή συνέργεια τους εκπροσώπους των Βορειοηπειρωτικών Φορέων, για την από κοινού ανταπόκριση στις προκλήσεις.

Γραφείο Τύπου ΔΕΕΕΜ «ΟΜΟΝΟΙΑ»

omonoia-deeem org

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon