Στο Hall of Fame ο Νίκος Γκάλης

Δημοσιεύθηκε: 02/04/2017 13:46 Τελευταία Ενημέρωση: 02/04/2017 13:46 Από: Tachydromos

Μπορεί να έχει κατακτήσει τα πάντα και προπαντός την εκτίμηση και την αγάπη όλου του κόσμου, ωστόσο για τον Νίκο Γκάλη η είσοδός του στο Hall of Fame είναι κάτι ξεχωριστό. Ο θρύλος του μπάσκετ δήλωσε πως νιώθει περηφάνια και τιμή για τη νέα αυτή διάκριση.

Το μήνυμα του Νίκου Γκάλη στα ελληνικά: «Το να ανήκω στην "Αίθουσα της Δόξας" του Μπάσκετ είναι ύψιστη τιμή. Το να βρίσκομαι στις καρδιές του κόσμου είναι η μεγαλύτερη χαρά. Ευχαριστώ όλους αυτούς που βρέθηκαν στο πλάι μου στο ταξίδι της καριέρας μου και τους νιώθω δίπλα μου μέχρι και σήμερα. Η ένταξή μου στο Hall of Fame αποτελεί ένα παιδικό όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Η αγάπη του κόσμου είναι η πραγματικότητα που μοιάζει με όνειρο».

Το ξεχωριστό μήνυμά του στα αγγλικά: «Μεγαλώνοντας στη Γιούνιον Σίτι του Νιου Τζέρσεϊ και πετυχαίνοντας τους πρώτους μου πόντους στα ανοιχτά γήπεδα και φτάνοντας τώρα να είμαι μέλος του Hall of Fame είναι ένα παιδικό όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πάντες που ήταν δίπλα μου στη διάρκεια της καριέρας μου. Νιώθω τιμή και περηφάνια».

Πηγή: sport-fm.gr

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon