Ο Ράμα «φροντίζει» τους μικρούς και το Mega

Δημοσιεύθηκε: 28/04/2017 08:04 Τελευταία Ενημέρωση: 28/04/2017 08:04 Από: Tachydromos

Στα πλαίσια της ολικής δημοκρατικής εκτρωπής την οποία στήνει και για την οποία θα είναι υπόλογος ο Ράμα και η περί αυτού ομάδα στο Σοσιαλιστικό Κόμμα, ενόψει των εκλογών που έχουν προκυρηχθεί για τις 18 Ιουνίου, μάλλον φαίνεται να παρασέρνει και διάφορα μικρά κόμματα – παραφυάδες. Αναζητώντας οποιαδήποτε πρόφαση νομιμοποίησης, καθώς δείχνει αποφασισμένος να οδηγηθεί στην εκλογική αναμέτρηση χωρίς το ΔΚ της αξιωματικής αντιπολίτευσης και την ουσιαστική αντιπολίτευση, ο Ράμα σύμφωνα με δημοσιεύματα και πληροφορίες, στείνει και τους ρόλους μικρών κομμάτων, και ειδικά αυτών που θα δοκιμαστούν για πρώτη φορά σε εκλογική αναμέτρηση.

Δεδομένου ότι η εγγραφή αυτών των κομμάτων απαιτεί συλλογή 5000 υπογραφών από ψηφοφόρους ανά την επικράτεια και ελλείψει ιδίων κομματικών δομών, ο Ράμα έχει δώσει οδηγίες στις οργανώσεις του ΣΚ να συγκεντρώσουν αυτές τις υπογραφές. Προκειμένου να κατατεθούν εγκαίρως στην Εφορευτική Επιτροπή συλλέγονται υπογραφές για το κόμμα του Μπλιούσι, του Μπογιατζί, του Τόπι αλλά και του δικού μας Mega του Κίτσου και της γνωστής παρέας...

Στην κατάσταση του πνιγμένου που πιάνεται απ’ τα μαλλιά του ο Ράμα προετοιμάζεται όχι μόνο για την μονομερή εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας αλλά και για στήσιμο ρόλων στις επικείμενες εκλογές. Προφανώς γίνεται λόγος για εκλογές – φάρσα και για καταστάσεις που θα είναι εφήμερες με συνέπειες όμως τραγικότερες προηγούμενων όταν επιχειρήθηκαν ανάλογες παραβιάσεις των αρχών και κανόνων της δημοκρατίας και του πυλώνα τους που είναι οι δίκαιες εκλογές.

Απ’ την περιοχή του Βούρκου και τις ευρύτερης εκλογικής Περιφέρειας Αυλώνας έρχονται τα πρώτα σήματα ότι δομές του εκεί Δήμου, του Σοσιαλιστικού Κόμματος και μηχανισμοί που θεσμικά απαγορεύεται να αναμειγνύονται στα εκλογικά, πιέζουν ή παραπλανούν πολίτες ώστε να υπογράψουν στις καταστάσεις εγγραφής του Mega για τις εκλογές.

Τις επόμενες μέρες θα έρθουν περισσότερα στοιχεία στην επιφάνεια για το ρόλο του σχήματος αυτού που όχι απλώς έχει μετατραπεί σε συνέχεια του ΣΚ (όπως άλλοτε στο παρελθόν του ΔΚ) αλλά που στη συνέχεια του διχαστικού ρόλου σέρνεται σε θέσεις που θα εκθέσουν την ΕΕΜ για κάλυψη σε μη δημοκρατικές διαδικασίες και εκτροπές του πολιτεύματος.

Ο Βορειοηπειρωτικός ελληνισμός δεν πρέπει να συρθεί σε τοιχοδιωκτισμούς διότι σε σημαντικές στιγμές έχει δείξει και ακεραιότητα αλλά και τη σωστή κατεύθυνση. Η ακεραιότητα λοιπόν και η προοπτική του Ελληνισμού εδώ υποδεικνύει να μείνουμε μακριά από τέτοιου είδους ανηθικότητες... Η ιστορία για άλλη μια φορά θα κρίνει. Το Mega ναι μεν με αντάλλαγμα εργολαβείες στην κυριολεκτική τους έννοια στηρίζει την εργολαβεία Ράμα για την εκλογική εξόντωση του ΚΕΑΔ αλλά θα πρέπει να λάβει υπόψη του τα όρια.

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon