Στο ψηφοδέλτιο Σ.Κ. Αυλώνας: Πέμπτος ο Μάρτος, έκτος ο Ράμα !!!!

Δημοσιεύθηκε: 02/05/2017 20:56 Τελευταία Ενημέρωση: 02/05/2017 20:55 Από: Tachydromos

Είναι κι αυτό από τα «παράλογα» του Έντι Ράμα. Μόνο και μόνο για προπαγανδιστικούς λόγους και για να σνομπάρει το ΚΕΑΔ του Β. Ντούλε, στο ψηφοδέλτιο Αυλώνας τοποθέτησε πέμπτον τον «μειονοτικό» Ανδρέα Μάρτο, ενώ τον εαυτό του έκτο.

Για να δείξει ,όπως λέει ο ίδιος, πόσο αγαπάει και σέβεται την ελληνική μειονότητα. Εκείνη τη μειονότητα όμως που εξυπηρετεί εκείνον και τους ανθελληνικούς σκοπούς του. Εκείνη τη μειονότητα τύπου «Μάρτου» και όλων εκείνων που μόλις πάρουν μια θέση στο δημόσιο ξεχνούν τη μάνα και τον πατέρα τους. Χωρίς υπερβολή.

Η περίπτωση Μάρτου είναι χαρακτηριστική. Κατά τις εκλογές του 2013 ο Μάρτος μπήκε στο ψηφοδέλτιο του Σ.Κ. από το ΚΕΑΔ του κ. Ντούλε ώστε μετά την εκλογή του να επέστρεφε στις τάξεις του ΚΕΑΔ. ΄Οχι απλά δε συνέβηκε κάτι τέτοιο, αλλά ο Μάρτος έγινε βασικός πολέμιος του ΚΕΑΔ στην αλβανική βουλή.

Και ήρθε η ανταμοιβή. Ο Ράμα αντάμειψε το Μάρτο με μια σίγουρη θέση στο ψηφοδέλτιο, αν και κατά το προηγούμενο διάστημα δεν άκουσε κανείς τη φωνή του Μάρτου στη βουλή.

Η ανταμοιβή είχε να κάνει με τις υπηρεσίες που του προσέφερε ο Μάρτος στον αγώνα του κατά του Ντούλε, αλλά και της σπέκουλας και προπαγάνδας του για τον δήθεν σεβασμό των δικαιωμάτων της μειονότητας.

deropoli.com

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon