Νέα σφοδρή επίθεση Μπάσα στον Ράμα: Βουλή της μαφίας και των ναρκωτικών δεν θα υπάρξει

Δημοσιεύθηκε: 09/05/2017 23:42 Τελευταία Ενημέρωση: 09/05/2017 23:42 Από: Tachydromos

Με ιδιαίτερα σκληρούς χαρακτηρισμούς αναφέρθηκε στον πρωθυπουργό της Αλβανίας, Έντι Ράμα, ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος και Αρχηγός της αντιπολίτευσης Λουλζίμ Μπάσα.

Μιλώντας στους οπαδούς του τη Δευτέρα, 80η ημέρα της διαμαρτυρίας της αντιπολίτευσης, ο Λουλζίμ Μπάσα διαβεβαίωσε ότι «μονοκομματικές εκλογές» χωρίς την αλβανική αντιπολίτευση στις 18 Ιουνίου δεν πρόκειται να γίνουν, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Βουλή επιβαλλόμενη από το έγκλημα και τα ναρκωτικά δεν θα υπάρξει».

«Ο Ράμα γέμισε τη Βουλή με εγκληματίες, γέμισε την Αλβανία με ναρκωτικά, διέλυσε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις που διοργάνωσε», είπε μυδραλιοβολώντας τον Ράμα.

«Ο Ράμα να σκεφθεί καλά το επόμενο βήμα του. Είναι εκτός νόμου, εκτός ηθικής, εκτός πολιτικής και ως τέτοιος θα αντιμετωπισθεί εάν δεν κάνει πίσω».

Ο Μπάσα χρησιμοποίησε επίσης πολύ σκληρή γλώσσα εναντίον των εμπόρων των ναρκωτικών, ιδίως εκείνων που οδηγούν τα παιδιά και τους μαθητές στο δρόμο των ναρκωτικών.

«Θα προτιμούσαν να έχουν την αγχόνη στο λαιμό τους σε σύγκριση με εκείνα που θα τους κάνουμε εάν δεν αλλάξουν δρόμο», δήλωσε ο Μπάσα.

Tribune.gr

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon