Το καθεστώς Ράμα ξεκινά διωγμό Τούρκων αντικαθεστωτικών για να τους παραδώσει στην Άγκυρα

Δημοσιεύθηκε: 24/05/2017 08:04 Τελευταία Ενημέρωση: 24/05/2017 08:04 Από: Tachydromos

Από τη μία το καθεστώς Ράμα θέλει να μπει η Αλβανία στην Ευρωπαϊκή Ένωση και από την άλλη ξεκινά πογκρόμ Τούρκων αντικαθεστωτικών που βρίσκονται σε αλβανικό έδαφος για να τους παραδώσει στην Άγκυρα.

Μεγάλη έρευνα για τον εντοπισμό πιθανών οπαδών του Τούρκου ιεροκήρυκα που διαφεύγει αυτοεξόριστος στις ΗΠΑ, Φετουλάχ Γκιουλέν, ανακοίνωσε ότι διεξάγει η Εισαγγελία στην Αλβανία, μετά από συνεννόηση με την τουρκική ηγεσία.

Ο Γκιουλέν και οι συνεργάτες του θεωρούνται από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ως οι οργανωτές του πραξικοπήματος, καθώς και της απόπειρας δολοφονίας εναντίον του.

Ο γενικός εισαγγελέας Αντριατίκ Λιάλια, ανακοίνωσε ότι ορισμένοι από τους Τούρκους που βρίσκονται στην Αλβανία, συνδέονται ως ύποπτοι για τη συμμετοχή τους στο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 2016, κατά της τουρκικής κυβέρνησης και του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο εισαγγελέας δήλωσε ότι η έρευνα τυγχάνει της υποστήριξης των τουρκικών Αρχών, ενώ διεξάγεται σύμφωνα με όσα επιτάσσει η αλβανική νομοθεσία.

Το θέμα είναι ότι με αυτά η Αλβανία δεν πρόκειται να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση ούτε το 2100. Το καθεστώς του Έντι Ράμα έχει μετατρέψει την Αλβανία σε τουρκικό προτεκτοράτο. Τουρκικά προτεκτοράτα όμως δεν γίνονται δεκτά στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το καθεστώς Ράμα σκάβει τον λάκκο του αλβανικού λαού και υπονομεύει το μέλλον του για να κάνει τα χατίρια των Τούρκων, καθιστώντας ξανά τους Αλβανούς δούλους των Οθωμανών.

Tribune.gr

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon