Η mega-λη υποκρισία του Χρ. Κίτσου – το ΚΕΑΔ οφείλει τώρα να εξασφαλίσει ένα βουλευτή

Δημοσιεύθηκε: 27/05/2017 08:42 Τελευταία Ενημέρωση: 27/05/2017 08:42 Από: Tachydromos

Στο πάρα πέντε της λήξης όλως των προθεσμιών (σήμερα λήγουν και οι τελευταίες ) έρχεται ο πρόεδρος του Μεγκα κ. Χρ. Κίτσιος και απευθύνει επιστολή στον πρόεδρο της Ομόνοιας και του ΚΕΑΔ για «συστράτευση δυνάμεων» εν οψει εκλογών της 25ης Μαίου. Και ποιος ο Κίτσιος… Αφού δεν πέτυχε στο σχέδιο συμμαχίας με το κόμμα του Έντι Ράμα ώστε να εξοστρακίσουν μια δια παντός το ΚΕΑΔ από την πολιτική σκηνή, αφού μετά τις τελευταίες εξελίξεις φαίνεται πως το κόμμα του Κίτσου δεν έχει πλέον καμία τύχη καθώς είναι ακατόρθωτο να βγάλει από μόνο του βουλευτή, διάλεξε να παίξει το χαρτί της συμφιλίωσης Μια απέραντη υποκρισία.

Ο κ. Κίτσος προτείνει (πρόταση που στην πράξη δεν μπορεί να επιτευχθεί ή κι αν επιτευχθεί θα είναι εις βάρος του ΚΕΑΔ του κ. Ντούλε) η Ομόνοια και το ΚΕΑΔ να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο του ΜΕΓΚΑ ή να στηρίξουμε όλοι έναν κοινό υποψήφιο με το ψηφοδέλτιο του ΚΕΑΔ. Πέραν από την υποκρισία, καθώς ο κ. Κίτσος είχε το προηγούμενο διάστημα το χρόνο να τα βρει με την Ομόνοια και το ΚΕΑΔ, αλλά δεν το έπραξε καθώς ήταν σφιχτά δεμένος στο ανθελληνικό άρμα του Ράμα και η αποστολή του δεν ήταν αυτή αλλά κάποια άλλη, η «επιστολή» Κίτσου είναι και πονηρή. Πίσω από τις λέξεις για κοινό υποψήφιο μπορεί να διαβάσει κανείς τον πραγματικό του στόχο: την εξουδετέρωση του προέδρου του ΚΕΑΔ.

Αυτό που ανησυχεί τον Κίτσο, αλλά και όσους τον στηρίζουν στη μοναδική του αυτή επιδίωξη, είναι πως υπάρχει πιθανότητα ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ να μπει σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο του Δ.Κόμματος του Μπάσα, δίνοντας έστω μια ανάσα στο ΚΕΑΔ στις αρκετά δύσκολες εκλογικές συγκυρίες που προέκυψαν.

Η άποψή μας είναι καθαρή. Στις παρούσες εκλογικές συγκυρίες το κόμμα του κ. Ντούλε έχει μόνο ένα δρόμο, την εισδοχή στις λίστες του Δ.Κ έστω και με έναν υποψήφιο. Το ΚΕΑΔ και ο κ. Ντούλες στην εικοσαετή πορεία τους απέδειξαν ότι σε καμία στιγμή δεν παραστράτησαν από τα συμφέροντα του Β. Ελληνισμού. Κι αυτό ασφαλώς θα πράξουν και στο μέλλον. Το παρελθόν και το παρόν επιβάλλουν πολιτικό πραγματισμό και όχι κούφιους συναισθηματισμούς. Το ΚΕΑΔ οφείλει να το πράξει τώρα.. πριν να είναι αργά. Σε αντίθετη περίπτωση αύριο οι πολιτικοί τύπου Κίτσιου θα πανηγυρίζουν την ήττα ΚΕΑΔ….

Deropoli.com

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon