Χρειάστηκε τεχνικός Υπουργός Εσωτερικών: Να συλλάβουν το Βελίου

Δημοσιεύθηκε: 08/06/2017 09:35 Τελευταία Ενημέρωση: 08/06/2017 09:35 Από: Tachydromos

Κάποια στιγμή πέρασε σαν πρώτη είδηση σε όλα τα δελτία ειδήσεων και σε όλους τους διαδικτυακούς χώρους. Η αλβανική αστυνομία συνέλαβε επιτέλους τον Βελίου.

Και μη νομίσει κανείς ότι πρόκειται για το κεφάλι της αλβανικής μαφίας, ούτε για τον αρχηγό των τραστ της χασισοκαλλιέργειας. Αυτοί ακόμη μένουν ασύλληπτοι, καθώς έχουν τη στήριξη της ίδιας της αστυνομίας.

Κι αυτός ο περίφημος Βελίου που εδώ και δυο - τρία χρόνια, που πότε καίει, πότε αποκαθηλώνει και πότε ξεσκίζει την ελληνική σημαία (στη Χειμάρρα, στα γραφεία της Ομόνοιας, στο Αλήκο, στη Λειβαδιά) ούτε άγνωστος ήταν για την αλβανική αστυνομία ούτε κρύβονταν. Απεναντίας είχε την πλήρη κάλυψή της. Ο ίδιος αναρτούσε με σέλφιε φωτογραφίες (σε απευθείας μετάδοση) τα κατορθώματά του κι ας ήξερε πολύ καλά τις συνέπειες του Νόμου, όταν πρόκειται για βεβήλωση των εθνικών συμβόλων. Μάταια διαμαρτύρονταν η Ομόνοια και το ΚΕΑΔ στα όργανα της τάξης. Ούτε καρφί δεν έμπαινε στο Βελίου. Μάλιστα πριν λίγες μέρες απειλούσε ευθέως τον πρόεδρο του ΚΕΑΔ, Ευάγγελο Ντούλε.

Αυτή το φορά όμως, μετά από το κάψιμο της ελληνικής σημαίας στη Λειβαδιά, είχε κάνει τους λογαριασμούς χωρίς τον ξενοδόχο. Δεν είχε υπολογίσει ότι ο Υπουργός Εσωτερικών δεν ήταν πια πολιτικό πρόσωπο (δεν ήταν ούτε ο Ταχίρι και ούτε ο Τζάφα), αλλά τεχνικό πρόσωπο. Και πιάστηκε στη φάκα. Δεν μπόρεσαν οι μπράβοι της αστυνομίας να του προσφέρουν προστασία και κάλυψη.

Ας χαιρετίσουμε την ενέργεια της αλβανικής αστυνομίας (είτε έγινε μετά απόφαση του τεχνικού Υπουργού είτε μετά από οδηγία Ράμα να εξιλεωθεί κάπως από την μέχρι τώρα απραξία των οργάνων δημόσιας τάξης όταν πρόκειται για ενέργειες που καταφέρονται κατά της ΕΕΜ) προς άγρα ψήφου. Κι ας ελπίσουμε ότι και η αλβανική δικαιοσύνη θα αποφανθεί δίκαιη και θα στείλει πίσω από της φυλακής τα σίδερα το παλικάρι της φακής.

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon