Η «ΟΜΟΝΟΙΑ» καταδικάζει την ψυχολογική βία της Αστυνομίας Αργυροκάστρου κατά των μαθητών του Λ. Ομίλου «Δερόπολη»

Δημοσιεύθηκε: 12/06/2017 11:22 Τελευταία Ενημέρωση: 12/06/2017 11:19 Από: Tachydromos

Η Αστυνομία Αργυροκάστρου συνόδευσε σήμερα το απόγευμα μαθητές που συμμετέχουν στον Λαογραφικό Όμιλο «Δερόπολη» και τους ανάκριναν για την αποχώρηση τους από το χθεσινό show των εγκαινίων της Κεντρικής Πλατείας των Τιράνων. Το ομογενειακό συγκρότημα αποχώρηση από την εκδήλωση όταν διαπίστωσε ότι οι εγκαταστάσεις και το πρόγραμμα περιελάμβαναν εθνικιστικό – ανθελληνικό περιεχόμενο.

Η Δημοκρατική Ένωση Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας «ΟΜΟΝΟΙΑ» καταδικάζει με έντονο τρόπο την ψυχολογική βία της Αλβανικής Αστυνομίας που τρομοκρατεί γονείς και μαθητές. Μας εξοργίζει επίσης το γεγονός ότι σε αυτήν την προκλητική επιχείρηση συμμετείχε ως συνεργός της αστυνομίας και η υποψήφια βουλευτής του Σοσιαλιστικού Κόμματος στην Περιφέρεια Αργυροκάστρου Αρτεμίσα Νράλιο.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε σήμερα το απόγευμα με τον Υπερεσιακό Υπουργό Εσωτερικών της Αλβανίας κ. Dritan Demiraj, ο Γενικός Πρόεδρου της Ομόνοιας κ. Λεωνίδας Παππάς ζήτησε την άμεση παρέμβαση του για να σταματήσουν οι απαράδεκτες ενέργειες της αστυνομίας αλλά και να ληφθούν μέτρα για τους υπαίτιους αυτών των προκλητικών ενεργειών. Ο νεοδιορισθείς υπουργός διαβεβαίωσε τον πρόεδρο της Ομόνοιας πως δεν είχε γνώση για το γεγονός και πως θα κινήσει άμεσα τις προβλεπόμενες διοικητικές ενέργειες κατά των υφισταμένων του.

Η ΔΕΕΕΜ Ομόνοια εκφράζει την ευγνωμοσύνη για αυτά τα νέα παιδιά και το δάσκαλο τους που μας κάνουν πολλές φορές περήφανους και τους διαβεβαιώνουμε πως θα είμαστε δίπλα τους . Κάθε πρόκληση εναντίων τους αποτελεί πρόκληση κατά του συνόλου της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας

Η τροκρατία δε θα περάσει !

Άγιοι Σαράντα 11 -06 – 2017

ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ

Γραφείο Τύπου

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon