Προεκλογικές συναντήσεις Κώστα Μπάρκα

Δημοσιεύθηκε: 12/06/2017 09:40 Τελευταία Ενημέρωση: 12/06/2017 09:40 Από: Tachydromos

Ο υποψήφιος βουλευτής απ’ το συνδυασμό του Δημοκρατικού Κόμματος της αντιπολίτευσης κ. Κώστας Μπάρκας, πρώην Υπουργού και με πολιτικές καταβολές την ΟΜΟΝΟΙΑ και το ΚΕΑΔ συνεχίζει την προεκλογική εκστρατεία στην περιοχή του Δήμου Δρόπολης, ως κύρια περιοχή ευθύνης του αλλά και ευρύτερα στο Δήμο Αργυροκάστρου και Πρεμετής. Έχει σημασία να αναφερθεί απ’ τη μια ότι στο συνδυασμό αυτό του ΔΚ συμπράττει εκλογικά φέροντας το ανάλογο πολιτικό προϊόν και η Ένωση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΚΕΑΔ) και απ’ την άλλη ότι απ’ τις συναντήσεις του κ. Μπάρκα προκύπτει με σαφήνεια ότι υπάρχουν διεργασίες που επιβεβαιώνουν την αντίληψη στελεχών και ψηφοφόρων της ΕΕΜ που βλέπουν την επιλογή αυτή έστω ως εναλλακτική επιλογή κατά της συγκυβέρνησης Ράμα για τις πολιτικές της κατά της ΕΕΜ και τις ελληνοαλβανικές σχέσεις.

Tην Κυριακή, 11 Ιουνίου, ο κ. Κώστας Μπάρκας είχε συνάντηση με κατοίκους της κοινότητας Βουλιαράτες, στη Δρόπολη όπου είχε την ευκαιρία να εξηγήσει θέσεις της αντιπολίτευσης για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση, ζητήματα του προεκλογικού τους προγράμματος και προτάσεις διακυβέρνησης. Προφανώς ο κ. Μπάρκας καταγόμενος απ’ τη Βόδριστα, σχεδόν συγχωριανός τους, όχι μόνο εμπνέει την εμπιστοσύνη αλλά και αποδεδειγμένα μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των κατοίκων της περιοχής για βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και οικονομικής δραστηριότητας σ’ αυτά τα μέρη.

Ανάλογες συναντήσεις έχει πραγματοποιήσει και σε άλλους οικισμούς της περιοχής ενώ θα συνεχιστούν εντατικότερα τις επόμενες μέρες στοχεύοντας τη συσπείρωση της ψήφου των μελών της ΕΕΜ που έχουν πολλούς λόγους να απορρίπτουν την σημερινή διακυβέρνηση ως επικίνδυνη για την ίδια και την προσέγγιση των λαών Ελλάδας και Αλβανίας.

Τις προηγούμενες μέρες ο κ. Μπάρκας περιόδευσε μαζί με τον Πρόεδρο της Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Βαγγέλη Ντούλε, στην περιοχή του Πωγωνίου, όπου είχαν συναντήσεις με τους κατοίκους της σε διάφορες κοινότητες εκεί. Η περιοχή είναι απ’ τις πλέον αδικημένες του Β/Η ελληνισμού και ο κ. Ντούλες έχει επαναλάβει την καταγγελία του ότι η καθυστέρηση στα έργα υποδομής που θα τη βγάλουν απ’ την απομόνωση υποκρύπτει στόχους που συνάδουν με διακρίσεις εθνικού χαρακτήρα.

Τέλος υπήρξε και στο Αργυρόκαστρο συνάντηση με την παρουσία του κ. Ντούλε και του επικεφαλής του συνδυασμού του ΔΚ κ. Τριτάν Σέχουν, υπευθύνου για τις διεθνείς σχέσεις στο ΔΚ και του κ. Μπάρκα επίσης, με σκοπό τον καλύτερο συντονισμό της προσπάθειας της αντιπολίτευσης και τον προσανατολισμό της εκλογικής συμπεριφοράς των μελών της ΕΕΜ της κοινότητας του Αργυροκάστρου. Η συνάντηση αυτή έτυχε ειδικής προβολής στα μέσα ενημέρωσης καθώς ο κ. Ντούλες επί σειρά ετών πολιτευτής στην συγκεκριμένη περιφέρεια και Πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τεκμηριωμένα αποτελεί αξιόπιστη φωνή για τα προβλήματα που η Ελληνική κοινότητα στην περιοχή αντιμετωπίζει.

Στόχος της περιοδείας και προεκλογικών συναντήσεων του Κώστα Μπάρκα είναι ώστε να μεγιστοποιηθεί η συμβολή στην νίκη του συνδυασμού της αντιπολίτευσης, με αντικειμενικό σκοπό την ανατροπή αποτελέσματος 2013 αλλά και η καταγγελία των αθλίων πολιτικών εις βάρος της ΕΕΜ απ’ την παρούσα διακυβέρνηση.

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon