Μήνυμα του υποψήφιου βουλευτή Κώστα Μπάρκα

Δημοσιεύθηκε: 13/06/2017 22:45 Τελευταία Ενημέρωση: 13/06/2017 22:45 Από: Tachydromos

Αγαπητοί συμπατριώτες,

Με βαθιά ειλικρίνεια απευθύνομαι σε εσάς ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου, ως το παιδί του τόπου σας, που γεννήθηκε, μεγάλωσε και μένει ακόμα στην ιδιαίτερή μας πατρίδα.Ως ένας από εσάς που νοιάστηκε και νοιάζεται για την προκοπή και το μέλλον αυτού του τόπου. Όπου κι αν βρέθηκα σε διάφορα αξιώματα, υπουργός και βουλευτής στην αλβανική βουλή, πάντα σκεφτόμουν τι μπορώ να κάνω για το χώρο μας. Προσπάθησα και κατάφερα να φέρω στην περιοχή μας αρκετά έργα, χωρίς φανφάρες και τυμπανοκρουσίες, όχι όπως ορισμένοι άλλοι που μια ζωή σας παίρνουν την ψήφο με δήθεν έργα που κρύβουν ιδιοτέλεια και συμφέροντα.

Εγώ έχω αποδείξει πως , πέραν από κομματικές ταμπέλες, προσπάθησα να βρεθώ πλάι και να βοηθήσω κάθε συμπατριώτη μας. Για μένα , καθ όλη τη διάρκεια της πολιτικής μου διαδρομής, στην Ομόνοια, στο ΚΕΑΔ, στο αξίωμα του νομάρχη, του υπουργού ή του βουλευτή, πρόταξα τα συμφέροντα των συμπατριωτών μου και όχι τις κομματικές ταυτότητες.

Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου το Δημοκρατικό Κόμμα με τίμησε και με έβαλε στο ψηφοδέλτιό του υποψήφιο στην περιφέρεια Αργυροκάστρου.

Εδώ οφείλω να σας εξηγήσω και κάτι: ορισμένοι 25 χρόνια τώρα προσπαθούν να σας ξεγελάσουν με ψευτοδιλήμματα για τη στάση του κόμματος που αυτή τη στιγμή εκπροσωπώ. Έχουν γίνει παλιότερα και λάθη, όμως σχεδόν την τελευταία δεκαπενταετία το κόμμα αυτό είχε την πιο θετική στάση απέναντι στα προβλήματα και τα θέματά μας. Άλλα κόμματα είναι εκείνα, ειδικά την τελευταία τετραετία, που δεν έχουν κάνει εντελώς τίποτε για τη μειονότητα Μόνο λόγια και εθνικιστικές κορώνες, μάλιστα έχουν φτάσει να γκρεμίζουν και εκκλησίες και να βεβηλώνουν τα εθνικά μας σύμβολα.

Αγαπητοί μου συμπατριώτες

Οι εκλογές της 25ης Ιουνίου, πέραν πάσης αμφιβολίας είναι πολύ σημαντικές για όλη τη χώρα, ειδικότερα για μας. Γι αυτό σας καλώ να συμμετάσχετε και να ψηφίσετε το νούμερο 6 και το παιδί σας Κώστα Μπάρκα.

Με σεβασμό Κώστας Μπάρκας

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon