Ο εξωμότης Δήμαρχος της Χειμάρρας, Γκιέργκι Γκόρο,  έχει μια ευχή για τον καταπατητή των περιουσιών των Χειμαρραίων, Έντι Ράμα

Δημοσιεύθηκε: 05/07/2017 08:16 Τελευταία Ενημέρωση: 05/07/2017 08:16 Από: Tachydromos

Την ημέρα των γενεθλίων του, ο Πρωθυπουργός Έντι Ράμα, έγινε αποδέκτης ενός ξεχωριστού μηνύματος, αϕιερωμένο από τον Δήμαρχο της Χειμάρρας, τον εξωμότη, Γκέργκι Γκόρο. Σε μήνυμα του που ανέβασε στη δική του ιστοσελίδα στο FB, το οποίο μήνυμα συνοδεύει με παζλ ϕωτογραϕιών, εκείνος αποκαλεί το Ράμα σχεδιαστή και έϕορο μεταμόρϕωσης κάθε περιοχής του Νότου.   

Το μήνυμα έχεις ως εξής:

Σήμερα γιορτάζει τα γενέθλια ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας και ο σχεδιαστής και έϕορος της μεταμόρϕωσης στη Χειμάρρα, στο Λούκοβο, στο Κηπαρό, στο Λιούμι ο Βλιόρες, στους Δρυμάδες και στο Βούνο, στο Μπόρσι και στο Πήλιουρι, στο Κούδεσι και στη Χειμάρρα-χωριό. Σήμερα γιορτάζει τα γενέθλιά του ο άνθρωπος που ομολογεί με μεγάλο πάθος το «περιμένετε, γιατί δεν είδατε τίποτα ακόμη στη Χειμάρρα μας».     

Γιατί στην πραγματικότητα όλα αλλάζουν καθημερινώς στο Δήμο Χειμάρρας. Παντού υπάρχουν βαριά μηχανήματα κι εργάτες που εργάζονται ακατάπαυτα καθημερινά στα έργα της Πολεοδομικής Αναγέννησης. Έργα που υλοποιούνται χάρη της μέριμνας και του οράματος αυτού του ανθρώπου, του οποίου εύχομαι σήμερα εξ ονόματός σας, μεταϕέροντάς του την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες σας γιατί κατόρθωσε να αλλάξει τη Χειμάρρα μας.  

ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΕΝΤΙ ΜΑΣ!

Πηγή: http://www.panorama.com.al

Μετάφραση: Tachydromos.org

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon