ΒΙΝΤΕΟ/ Ο ΡΑΜΑ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ - Και τώρα τι κάνουμε;

Δημοσιεύθηκε: 10/07/2017 13:45 Τελευταία Ενημέρωση: 10/07/2017 13:44 Από: Tachydromos

Ο Πρωθυπουργός Έντι Ράμα συναντήθηκε σήμερα στην Κωνσταντινούπολη με τον Πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Είναι ο ίδιος ο αλβανός Πρωθυπουργός αυτός που γνωστοποιεί τη συνάντησή του με τον Ερντογάν. Άλλωστε, πρόκειται για το ίδιο σενάριο. Και το 2013, η πρώτη συνάντησή του ήταν με τον τούρκο Πρωθυπουργό, όταν και διακήρυξαν από κοινού, για πρώτη ϕορά στην εξωτερική πολιτική της Αλβανίας, την ανάδειξη της Τουρκίας στο ρόλο του στρατηγικού εξωτερικού εταίρου.   

Μέσω ανάρτησης στο Facebook, ο Ράμα επισημαίνει ότι κατά τη συζήτησή του με τον τούρκο πρόεδρο συζήτησαν για συμϕωνίες πάνω σε κοινά προγράμματα που θα λάβουν χώρα στην Αλβανία, μεταξύ των οποίων είναι κα ο αερολιμένας της Αυλώνας.  

Ο Ράμα βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη, όπου τη Δευτέρα θα συμμετέχει στο Διεθνές Συνέδριο για τα πετρέλαια.   

Η ανάρτηση του Ράμα στο Facebook έχει ως εξής:

Στην Κωνσταντινούπολη για το Διεθνές Συνέδριο για τα πετρέλαια αύριο. Σήμερα στην έπαυλη του Πρόεδρου Ερντογάν, όπου μόλις έληξε η συνάντηση 90 λεπτών για τα κοινά σχέδια. Υπαρκτή πρόοδοςγια τον αερολιμένα της Αυλώνας και την αλβανική αεροπορική εταιρεία, με την τεχνική υποστήριξη της Turkish Airlines??????????????????

Υ.Γ. Ο Ράμα δε λέει τίποτε αν συζήτησε με τον κουμπάρο το θέμα Ιντρίζι και την είσοδο του στη Βουλή. Θα δούμε αύριο. Από τηναπόϕαση της Κεντρικής Εϕορευτικής Επιτροπής Εκλογών θα έχουμε την είδηση αν δόθηκε γραμμή από το Σουλτάνο…

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon