Εκδήλωση της Ένωσης Ελληνικών Επιχειρήσεων

Δημοσιεύθηκε: 10/07/2017 13:27 Τελευταία Ενημέρωση: 10/07/2017 13:27 Από: Tachydromos

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις 28 Ιουνίου 2017, η Ένωση Ελληνικών Επιχειρήσεων στην Αλβανία (ΕΕΕΑ) διοργάνωσε καλοκαιρινή εκδήλωση στο ξενοδοχείο Sheraton Tirana, με την ευκαιρία του κλεισίματος της καλοκαιρινής περιόδου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Γραϕείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (Γραϕείο ΟΕΥ) της Πρεσβείας της Ελλάδας στην Αλβανία.

Σκοπός της βραδιάς ήταν η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των επισκεπτών, καθώς και η ανάπτυξη αποτελεσματικής συνεργασίας και αύξησης των δεσμών μεταξύ των μελών της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας στην Αλβανία, σε μια ϕιλική και χαλαρή ατμόσϕαιρα.

Η Ένωση Ελληνικών Επιχειρήσεων στην Αλβανία αντιπροσωπεύει 27 τακτικά και έκτακτα μέλη, τα οποία ανήκουν στην Ελληνική Επιχειρηματική Κοινότητα που είναι ο μεγαλύτερος ξένος επενδυτής στην Αλβανία. Οι δραστηριότητες των μελών της ΕΕΕΑ επεκτείνονται σε πολλούς και διαϕορετικούς τομείς της αλβανικής οικονομίας, όπως ο τραπεζικός τομέας, οι τηλεπικοινωνίες, η βιομηχανία, η υγεία, η ενέργεια, οι κατασκευές, η εκπαίδευση, οι υπηρεσίες, το εμπόριο κλπ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ελληνικές επιχειρήσεις συμβάλλουν σημαντικά στην ανάπτυξη της αλβανικής οικονομίας, μέσω της χρηματοδότησης της πραγματικής οικονομίας της χώρας και συμβάλλοντας ουσιαστικά στην πραγματική ανάπτυξη, στα ϕορολογικά έσοδα, στην απασχόληση με την παροχή περισσότερων από 10.000 θέσεων, στη μεταϕορά τεχνογνωσίας, την κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού και την ευημερία του κοινού μέσω διαϕόρων έργων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Πρέσβης της Ελλάδος στην Αλβανία κα Ελένη Σουρανή.

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon