Όλα τα έχει ο μπαχτσές

Δημοσιεύθηκε: 13/07/2017 05:56 Τελευταία Ενημέρωση: 13/07/2017 05:56 Από: Tachydromos

Με τα τεκταινόμενα στις δαιδαλώδεις παραφυάδες της Ουνίας ούτε σκόπιμο είναι να ξοδευτεί χρόνος εξιχνίασης και ούτε τις ειδικές γνώσεις διαθέτουμε. Επιπλέον δε που το «φρούτο» βρίσκεται μακριά… στην Αργεντινή και δεν μας απασχολεί άμεσα. Υπάρχει όμως κάτι που θα το αγγίξουμε διότι μας αφορά άμεσα…

Ο λόγο περί του Alejandro Greco, ο οποίος είναι λέει επίσκοπος και αποκαλεί εαυτόν Kryepeshkop i Shqipetarise… Όπως συνηθίζουν όλοι όσοι κινούνται σε καταστάσεις εκτός εκκλησιαστικής τάξης, διανθισμένος το στήθος του προκειμένου να παραπλανεί με εγκόλπια κ.α. «στολίζει» στην σελίδα του στο facebook με τις αλβανικές σημαίες. Προφανώς στοχεύει τα απολωλότα πρόβατα και παρακολουθώντας τα σχόλια στις ασυνάρτητες αναρτήσεις του μάλλον βρίσκει. Εξ άλλου δεν είναι δύσκολο σε πληθυσμούς όπως οι αλβανοί στη διασπορά με μικρή ή μηδαμινή γνώση περί των εκκλησιαστικών να τους εγκλωβίζει με την εθνικοφροσύνη του. Πουλάει ότι να είναι παρόλο που έχει τόσο «προδοτικό» επίθετο: Γκρέκο. Εξ άλλου απ’ την Κάτω Ιταλία έχει φύγει και είναι γνωστό εκεί ποιοι φέρουν το επίθετο αυτό.

Όλα έχουν μικρότερη σημασία εν προκειμένω. Εξ άλλου κάνει μεγαλύτερες απάτες όπως ο τίτλος με τον οποίο αποκαλεί τον εαυτό του και ως εκ τούτου όλα τα άλλα είναι λιγότερα. Πέραν των άλλων έχει και ανάρτηση για την αποκαλούμενη «Επέτειο της Γενοκτονίας των Τσάμιδων» με το πολύ σύνθημα «Ελευθερία στην Τσαμερία»… Ο Αλεγιάντρο Γκρέκο καλεί με τη σειρά του για εδαφικές διεκδικήσεις των Αλβανών εις βάρος της Ελλάδας. Τα έχει λοιπόν όλα ο μπαχτσές! Πάρτε ότι θέλετε για να μας ακολουθείται. Πουλάμε την πραμάτεια μας για να αυξήσουμε τους οπαδούς.

Όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω δεν θα άξιζε καν η αναφορά αλλά και οι καιροί είναι πονηροί και επί το πλείστον το έδαφος της αλβανικής κοινωνίας και κοινής γνώμης ευάλωτο και μεταβαλλόμενο, οπότε θέλουν και τέτοια φαινόμενα παραφθοράς τη δική τους προσοχή. Εξ άλλου τα σχόλια κάτω δίνουν και παίρνουν χωρίς βαθύτερη εξέταση περί της κανονικότητας του συγκεκριμένου προσώπου και του τι ακριβώς πρεσβεύει.

Δεν τίθεται λόγος ότι ο άνθρωπος είναι στρατευμένος. Οι κύκλοι που ασχολούνται με την κατασκευή του «τσάμικου» μυθεύματος έχουν ανάγκη και από τέτοια κάλυψη. Είναι εκτεθειμένοι μόνο με την «πνευματική υποστήριξη» των χοτζάδων και δη εισαγομένων από περιοχές της Αραβίας… τους χρειάζεται και ένας «χριστιανός» και δη «Krypeshkop i Shqipetarise” που να κραυγάζει «Ζήτω η Εθνική Αλβανία», το έντεχνο περικάλυμμα δηλαδή, της Μεγάλης Αλβανίας. Να δούμε τι άλλο έχει ο μπαχτσές να μας προσφέρει.

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon