Συνελήφθη καταζητούμενος επικίνδυνος Αλβανός

Δημοσιεύθηκε: 03/08/2017 12:55 Τελευταία Ενημέρωση: 03/08/2017 12:52 Από: Tachydromos

Μια ακόμη επιτυχία σημείωσαν χθες οι Αστυνομικοί που υπηρετούν στην Κακαβιά, καθώς συνέλαβαν έναν επικίνδυνο 35χρονο Αλβανό, ο οποίος καταζητούνταν για πολύ σοβαρά αδικήματα και συγκεκριμένα για ανθρωποκτονία με πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, έσοδα από εγκληματική δραστηριότητα και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών.

Ο Αλβανός είχε καταφύγει στην πατρίδα του, αλλά χθες όπως φαίνεται είχε αποφασίσει να επανέλθει στην Ελλάδα, για να συνεχίσει τη δράση του ή και να κλείσει «λογαριασμούς». Ωστόσο στον διαβατηριακό έλεγχο που έγινε και μετά από έρευνα των αστυνομικών διαπιστώθηκε το ποιόν του και οι εκκρεμότητες με την Ελληνική Δικαιοσύνη. Συγκεκριμένα σε βάρος τους εκκρεμούσαν τρία διωκτικά έγγραφα ήτοι:

  • ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Τρίπολης, για ανθρωποκτονία με πρόθεση και απόπειρα ανθρωποκτονίας, πράξεις που τελέστηκαν την 14-06-2003 στην Τρίπολη Αρκαδίας
  • ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Τρίπολης, για έσοδα από εγκληματική δραστηριότητα και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών

  • διάταξη του Προέδρου Εφετών Ναυπλίου Αργολίδας, για έσοδα από εγκληματική δραστηριότητα και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών Ο 35χρονος Αλβανός θα οδηγηθεί πλέον στον αρμόδιο Εισαγγελέα για τις περαιτέρω ενέργειες που πρέπει να ακολουθηθούν.


Χειροπέδες σε 56χρονο έμπορο ναρκωτικών

• Στα «δίχτυα» της Αστυνομίας έπεσε 56χρονος Έλληνας για υπόθεση ναρκωτικών. Συγκεκριμένα το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών είχε συγκεντρώσει πληροφορίες για τη δράση του και το απόγευμα της Δευτέρας αστυνομικοί πραγματοποίησαν έφοδο στο σπίτι του. Στην έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν δύο συσκευές ηρωϊνης, βάρους 10,6 γραμμαρίων, 41 ναρκωτικά χάπια, ζυγαριά ακριβείας, 75 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. • Στην Πρέβεζα συνελήφθη επίσης για υπόθεση ναρκωτικών 25χρονος Έλληνας. Συγκεκριμένα στο 4ο χλμ της Εθνικής Οδού Πρέβεζας- Ηγουμενίτσας σε έλεγχο που έκαναν αστυνομικοί στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 25χρονος βρέθηκε συσκευασία με 9,2 γραμμάρια χασίς.

Οικιακή βοηθός έκλεψε τον εργοδότη της!

• Έξτρα εισόδημα επιχείρησε να «βγάλει» 33χρονη Ελληνίδα που απασχολούνταν ως οικιακή βοηθός ηλικιωμένου στους Φιλιάτες. Από το σπίτι έκλεψε χρήματα, αλλά έγινε αντιληπτή καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατών, το οποίο και τη συνέλαβε πριν προλάβει να «εξαφανίσει» τα κλοπιμαία χρήματα, που παραδόθηκαν στον δικαιούχο.

proinoslogos.gr

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon