Παναγίας της Φιδούσας -Γιορτάζει όλο το νησί

Δημοσιεύθηκε: 17/08/2017 08:50 Τελευταία Ενημέρωση: 17/08/2017 08:50 Από: Tachydromos

Γράφει ο Αντώνης Καγγελάρης

Με θρησκευτική κατάνυξη τιμήθηκε η σεπτή Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου στην Ιερά Μητρόπολη Κεφαλληνίας, όπου πλήθος πιστών συνέρευσε ευλαβικά στους πανηγυρίζοντες Ιερούς Ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως για να τιμήσει το πρόσωπο της Μητέρας του Θεού και να συμψάλει τους θαυμάσιους εκκλησιαστικούς ύμνους της εορτής.

Συγκεκριμένα, στον Ιερό Ναό Υπεραγίας Θεοτόκου Φιδούσας Μαρκόπουλου στον Όρθρο χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αμαντίας κ. Ναθαναήλ ενώ της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιος ενώ συλλειτούργησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αμαντίας κ. Ναθαναήλ καθώς και ο Επιχώριος Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ. Δημήτριος.

Το θείο λόγο κήρυξε ο Μακαριώτατος Άγιος Αλβανίας κ. Αναστάσιος ο οποίος αναφέρθηκε στη ζωή της Παναγίας και επικέντρωσε στην Ιερή Ησυχία που διακατείχε την Θεοτόκο που είχε ως αποτέλεσμα την γαλήνη, την υπομονή και τη καρτερία. Την πολιτική ηγεσία του τόπου μας εκπροσώπησε η Βουλευτής του Νομού κ. Αφροδίτη Θεοπεφτάτου.

Χρόνια πολλά στους Κεφαλλήνες όπου γης!

Για να δείτε τις φωτογραφίες πατήστε εδώ

http://ekefalonia.gr/

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon