Οι φασίστες απ’ το Κόσοβο στοχεύουν το πανηγύρι του Αγίου Κοσμά

Δημοσιεύθηκε: 21/08/2017 13:51 Τελευταία Ενημέρωση: 21/08/2017 13:51 Από: Tachydromos

Ο γνωστός επικίνδυνος εθνικιστής απ’ το Κοσσοφοπέδιο, Ταχίρ Βελίου, ο οποίος ηγείται του κινήματος για την «Ενωμένη Αλβανία», που τελευταία έλαβε άδεια νόμιμης λειτουργίας απ’ το Πρωτοδικείο Τιράνων, στα πλαίσια των προκλητικών του δραστηριοτήτων, με ανάρτηση τόσο στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook όσο και σ’ αυτό που διατηρεί η Οργάνωση, καλεί σε κινητοποιήσεις στις 24 Αυγούστου.

Στο κάλεσμα του απευθήνεται ειδικά σε βεταράνους πρώην πολεμιστές του Απελευθερωτικού Στρατού του Κοσσυφοπεδίου, αλλά και νέους και οπαδούς του Κινήματος του, ώστε να μετέχουν του συλλαλητηρίου για την παρεμπόδιση εισόδου στη χώρα μελών της «Χρυσής Αυγής»!!!

Προφανώς υποννοεί πιθανούς προσκυνητές που έρχονται στις 24 Αυγούστου, ημέρα μνήμης του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, στο Κολικόντασι για να προσευχηθούν στον Τάφο του Αγίου και να μετέχουν στις εκεί λατρευτικές ακολουθίες που τελούν υπό την Ορθόδοξη Αυτοκέφαλο Εκκλησία της Αλβανίας. Δεν είναι βέβαια καθόλου γνωστό και βέβαιο εάν και πόσοι θα είναι οι προσκηνυτές, αλλά ο νέος επίδοξος ταραξίας των Βαλκανίων προκειμένου να διεγείρει το φανατικό μίσος διαφόρων κύκλων κάνει λόγο για οργανωμένη είσοδο στην Αλβανία μελών και οπαδών της Χρυσής Αυγής.

Και απευθύνεται σκοπίμως σε πρώην πολεμιστές του ΑΣΚ προκειμένου να προκαλέσει πανικό αλλά και να υπενθυμίσει δυστυχώς την ανάμειξη των συγκεκριμένων ενόπλων πυρίνων στους διωγμούς εις βάρος Ορθοδόξων Σέρβων στις περιοχές του Κοσσόβου την περίοδο που διαδέχηκε τη σύρραξη του ΝΑΤΟ στην περιοχή (2002).

Προφανώς γίνεται λόγο για την πλέον προκλητική του έως σήμερα έκκληση και ενέργεια (εφόσον οι αρχές της χώρας του επιτρέψουν να πραγματοποιήσει) και την πιο ακραία μέχρι σήμερα πράξη διωγμού εις βάρος των Ορθοδόξων πιστών της χώρας μετά τις κυβερνητικές ενέργειες για την εκδίωξη απ’ τους ναούς στην Πρεμετή και την κατεδάφιση στους Δρυμμάδες.

Αναλόγως είχαν συμπεριφερθεί οι οπαδοί του Τσάμικου Κόμματος του Ιντρίζι και μέλη της «Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας» κατά τις εκδηλώσεις τον Οκτώβριο 2012 στο Κοιμητήριο των Ελλήνων Πεσόντων στα Στενά της Κλεισούρας και τη Μονή του Αγίου Νικολάου.

Ο Βελίου εάν μη τι άλλο κάνει γνωστό με την έκκληση του αυτή τον στόχο για τρομοκράτηση των Ορθοδόξων και τη διαταραχή της ήρεμης διαθρησκευτικής συνύπαρξης στη χώρα διολισθένοντας παρά τα όσα δημόσια διατείνεται, σε θέσεις του ισλαμικού ολοκληρωτισμού.

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon