Κοιλοπονούσε το βουνό και γέννησε  ποντίκι. - Η πρώτη αντίδραση του Πρόεδρου του ΚΕΑΔ μετά την εξαγγελία της σύνθεσης της νέας Κυβέρνησης Ράμα

Δημοσιεύθηκε: 28/08/2017 14:01 Τελευταία Ενημέρωση: 28/08/2017 14:01 Από: Tachydromos

Κοιλοπονούσε το βουνό και γέννησε ποντίκι. Αυτό είναι τελικά η νέα Κυβέρνηση του κόβε-ράβε, μέσα από μια σύνθεση «εμείς κι εμείς ανάμεσά μας» που σηματοδοτεί ότι το ϕαγοπότι πια θα αϕορά μόνο το σινάϕι του Ράμα.  Άλλωστε δεν περίμενε κανείς ότι θα μπορούσε ένα ϕτιάξει μια σοβαρή κυβέρνηση ένας γυρολόγος πρωθυπουργός που από διοίκηση δεν ξέρει πώς πάνε τα τέσσερα.

Έϕτιαξε τρία-τέσσερα υπερ-υπουργεία για τους έμπιστους και αποτελεσματικούς στο κλέψιμο και τα υπόλοιπα τα άϕησε, όπως ήταν ως μέρος του θιάσου των ατάλαντων και των μη σοβαρών.

Η σύνθεση της νέας Κυβέρνησης σχολιάστηκε στο twiter και από τον πρόεδρο του ΚΕΑΔ και βουλευτή Βαγγέλη Ντούλε, ο οποίος, όπως πολλές ϕορές έχει εκϕραστεί και στο παρελθόν δεν μπορεί να ηγείται σοβαρής κυβέρνησης ένας μη σοβαρός πρωθυπουργός.

Το σχόλιο του κυρίου Ντούλε το παραθέτουμε ακριβώς:  «Η νέα Κυβέρνηση – ο δεύτερος κύκλος του ίδιου ϕαύλου κύκλου. Πέρα από τις ιδέες και τα πρόσωπα, είναι ο ίδιος ο Ράμα – η αυτονόητη εγγύηση μιας τέλειας αποτυχία από τη γέννησή της».

Επίσης σε αρνητικό πλαίσιο κινούνται όλες οι αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης και του πολιτικού κόσμου γενικότερα.

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon