Μετέφεραν πεζοί σάκους γεμάτους αλβανικό χασίς!

Δημοσιεύθηκε: 26/09/2017 13:42 Τελευταία Ενημέρωση: 26/09/2017 13:42 Από: Tachydromos

Παρά τις συνεχείς επιτυχίες των υπηρεσιών της Αστυνομίας σε όλη την Ήπειρο, καλά κρατεί η διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, με τους επιτήδειους να μεταφέρουν συχνά μεγάλες ποσότητες, τις οποίες διοχετεύουν κυρίως στην τοπική «αγορά».

Φυσικά, οι Αλβανοί πρωτοστατούν στη συγκεκριμένη δραστηριότητα, ωστόσο η ΕΛ.ΑΣ έχει αναπτύξει συνεργασία με τις αντίστοιχες Αλβανικές Αρχές η οποία έχει αρχίσει να αποδίδει!

Το Σάββατο λοιπόν συνελήφθησαν σε αγροτική περιοχή στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας δύο Αλβανοί ηλικίας 28 και 25 ετών, κατηγορούμενοι για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών, με σκοπό τη διακίνηση αλλά και για παράνομη είσοδο στη χώρα.

Συνεργασία με Αλβανία

Η Αστυνομία στο πλαίσιο διασυνοριακής συνεργασίας με τις Αλβανικές Αρχές και έπειτα από αξιολόγηση πληροφοριών, εντόπισε τους δύο διακινητές να μεταφέρουν πεζοί τρεις ταξιδιωτικούς σάκους, που περιείχαν 60 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 66 κιλών και 42 γραμμαρίων. Οι σάκοι με τα ναρκωτικά καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν. Όπως διαπιστώθηκε, οι συλληφθέντες, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, στερούνταν και νομιμοποιητικών εγγράφων εισόδου και παραμονής στη χώρα μας.

Με ένα κιλό χασίς!

Επίσης στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας το Σάββατο μετά τα μεσάνυκτα, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Α’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών συνέλαβαν κι έναν 25χρονο Αλβανό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για εισαγωγή ναρκωτικών στη χώρα και μεταφορά με σκοπό τη διακίνηση καθώς και για παράνομη είσοδο.

Ο δράστη εντοπίστηκε να μεταφέρει πεζός έναν ταξιδιωτικό σάκο που περιείχε ένα δέμα με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 978 γραμμαρίων, το οποίο και κατασχέθηκε μαζί με ένα κινητό τηλέφωνο. Ο συλληφθείς, ο οποίος στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

Κι άλλη σύλληψη

Σε άλλη περίπτωση τώρα, συνελήφθη στο 34ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αρχαγγέλου – Γλυκής – Νεράΐδας ένας 45χρονος συμπατριώτης μας, ο οποίος επέβαινε σε φορτηγό αυτοκίνητο και είχε στην κατοχή του μία συσκευασία με 13,4 γραμμάρια κάνναβης.

http://www.proinoslogos.gr/

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon