Η προβοκάτσια απ’ το Alpo tv

Δημοσιεύθηκε: 04/10/2017 12:54 Τελευταία Ενημέρωση: 05/10/2017 12:34 Από: Tachydromos

Πρόκειται για μικρό περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό στο Αργυρόκαστρο, γεγονός που κάνει τα πράγματα πιο περίεργα και εάν θέλει κανείς την υπόθεση προκλητική. Ανήκει σε περίεργο ιδιοκτήτη που τουλάχιστον εμφανίζεται ως τέτοιος. Κατά καιρούς παραχωρεί τα δικαιώματα χρήσης της συχνότητας του και των υποδομών σε διάφορους. Μέχρι πρόσφατα μάλιστα τον χρησιμοποιούσε το περιβάλλον ομογενούς επιχειρηματία προωθώντας πολιτικά και επιχειρηματικά του συμφέροντα.

Χθες λοιπόν το Alpo tv του Αργυροκάστρου και του μιντιακού παράγοντα Αριστοτέλ Πέτρο, έδωσε σχεδόν όλον τον απογευματινό του χρόνο σε μια μονταρισμένη προβολή εκδήλωσης της «κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Τσαμουργιάς» του τσαρλατάνου Φεστίμ Λιάτο. Ο ίδιος αποκαλεί εαυτόν Πρόεδρο της Δημοκρατίας και έχει και Πρωθυπουργό τον κοσσοβάρο Αλί Αλίου.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην Αυλώνα και εντάσσεται σε φάσμα περίεργων εκδηλώσεων που ο ίδιος κάνει έχοντας στην ομάδα του ψαρέψει και διάφορους Ολλανδούς που προβάλει ως πολιτικούς και νομικούς παράγοντες που υποστηρίζουν και δημιουργούν δίκτυο λόμπιγκ για την αυτονόμηση της περιοχής Θεσπρωτίας και άλλα γελοία τινά που περιέχει το πρόγραμμα του. Εις εξ αυτών εμφανίζεται στο διαδίκτυο ως πολιτικός του χώρου των Φιλελευθέρων και πρόσφατη φωτογραφία τον δείχνει να συναντά τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, όπου διατείνεται ότι του παρέδωσε επιστολή του Προέδρου Λιάτο με αιτήματα και πρόταση συμφωνίας!!! Ω το όριο της γελοιότητας για να ταΐζουν αδαής…

Μόνο που οι γελοιότητες αυτές επαναλαμβανόμενες με ακροατήριο περισσότερο κοσσοβάρους παρά κατοίκους της πόλης έγινε στην Αυλώνα και ντοκιμαντέρ στην τηλεόραση του Τέλη Πέτρο! Πρόκειται για άτομο που δημιουργήθηκε ως επιχειρηματίας με εμπόριο υπό συνθήκες ελαφρυντικές λόγω καταγωγής απ’ την Ελλάδα… αλλά λεπτομέρεια αυτή.

Ουσία ότι δεν μπορεί να προκαλεί κατ αυτό τον τρόπο σε μια πόλη και περιοχή όπου κατοικούν σε αγαστή συνύπαρξη και παρά τα προβλήματα τόσες χιλιάδες έλληνες και μάλιστα Έλληνες πολίτες. Με την προβολή τέτοιων και όχι μόνο θεμάτων ο συγκεκριμένος τυχοδιώκτης στοχεύει να ρίξει βενζίνη στη φωτιά. Και μεταδίδει και διαφημίσεις ομογενών επιχειρηματιών και έχει ακροατές και έλληνες σε πόλη και περιοχή!

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon