Ant1: Με μαφιόζικες μεθόδους “άρπαξαν” περιουσίες Ελλήνων στην Αλβανία (βίντεο)

Δημοσιεύθηκε: 15/10/2017 16:48 Τελευταία Ενημέρωση: 16/10/2017 20:52 Από: Tachydromos

Πίσω απο την «μαφία των καταπατήσεων» που έχει στόχο τον αφελληνισμό της Β. Ηπείρου, είναι ο Εντι Ράμα, σύμφωνα με καταγγελίες.

Απώτερος στόχος της «μαφίας των καταπατήσεων» ο αφελληνισμός της Βορείας Ηπείρου, σύμφωνα με καταγγελίες, οι οποίες έφθασαν ως το Ευρωκοινοβούλιο.

Τις απίστευτα μαφιόζικες μεθόδους καταπάτησης και εκμετάλλευσης των περιουσιών των Ελλήνων της Χειμάρρας κατήγγειλε σε εκπομπή της Αλβανικής τηλεόρασης ο πρόεδρος του Κόμματος Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Βαγγέλης Ντουλές, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι τη μαφία των καταπατήσεων καθοδηγεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα.

Ενώ ταυτόχρονα το θέμα έφερε στη Βουλή ο ευρωβουλευτής Κώστας Χρυσόγονος. καλώντας την Κομισιόν να αναλάβει δράση και να απειλήσει με κυρώσεις την Αλβανία στην που συνεχίσει με την ίδια τακτική.

Όπως είπε στην αλβανική τηλεόραση ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ Βαγγέλης Ντουλές, ο άνθρωπος που ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα όρισε επικεφαλής της επιτροπής τίτλων ιδιοκτησίας και πάταξης της διαφθοράς, ο βουλευτής Αλκ. Χουσένι, καταπατούσε και εκμεταλλευόταν παραθαλάσσια φιλέτα που ανήκαν σε Έλληνες στους Δρυμάδες τς Χειμάρρας: «Ο ΑΛκ. Χουσένι εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης γης με επιφάνεια 11.000 τετραγωνικών μέτρων σε περιφραγμένη έκταση».

Ο άνθρωπος που κίνησε τη διαδικασία ακύρωσης των τίτλων ιδιοκτησίας για 123 ελληνικές οικογένειες από τις Δρυμάδες, πλούτισε με τις καταπατήσεις με βάση τα σχέδια της δήθεν ανάπτυξης.

Στο ρεπορτάζ του ΑΝΤΕΝΝΑ δείτε πώς ο εν λόγω άνθρωπος του Έντι Ράμα καταπατούσε τις ελληνικές περιουσίες.

Πηγή: ant1news.gr

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon