Η αντιπολίτευση στην Αλβανία κατηγορεί την κυβέρνηση για κάλυψη λαθρεμπορίου ναρκωτικών

Δημοσιεύθηκε: 18/10/2017 21:44 Τελευταία Ενημέρωση: 18/10/2017 21:38 Από: Tachydromos

Ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Λουζλίμ Μπάσα αντέδρασε και πάλι σχετικά με το λαθρεμπόριο ναρκωτικών και αναφέρει την σύλληψη από τις ιταλικές αρχές του πρώην υπουργού Εσωτερικών Σαϊμίρ Ταχίρι.

Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης γράφει στην ιστοσελίδα του στο Facebook ότι οι τελευταίες πληροφορίες που δημοσιεύονται από τη Δικαιοσύνη στη γειτονική χώρα (Ιταλία) δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολίας.

Επίσης, ο Μπάσα κατηγορεί τον Έντι Ράμα, ότι ακόμη και εν όψει αυτών των γεγονότων, που αναφέρονται και από άλλες κυβερνήσεις, συνεχίζει να συμπεριφέρεται ως «θρασύς και αξιολύπητος ψεύτης, πεπεισμένος ότι θα το καλύψει αρνούμενος, αρνούμενος».

«Εδώ και δύο ημέρες οι Αλβανοί έρχονται μπροστά σε απλά και κατανοητά σε όλους γεγονότα: Η ιταλική (εισαγγελική) αντι-μαφία έχει νομικά στοιχεία για τη διακίνηση ναρκωτικών και λαθρεμπόριο όπλων που πραγματοποιείται από μια συμμορία Αλβανών εγκληματιών, τους οποίους βοηθά άμεσα ο υπουργός Εσωτερικών Σαϊμίρ Ταχίρι και οι επικεφαλής αξιωματικοί της αστυνομίας.

Οι ίδιες κατηγορίες επιβαρύνουν τον αστυνομικό Ντριτάν Ζάγανι με γεγονότα και αποδεικτικά στοιχεία επί δύο χρόνια. Τις ίδιες χρεώσεις κάνουν προς τον Έντι Ράμα και οι εκπρόσωποι των ξένων κυβερνήσεων, όπως με ενημέρωσαν ως αρχηγό της αντιπολίτευσης», σημειώνει ο Μπάσα.

Συνεχίζει κατηγορώντας τον πρωθυπουργό της Αλβανίας ως «θρασύ και παθολογικό ψεύτη» που νομίζει ότι με τα ψέματα θα καλυφθεί, «αλλά είναι δύσκολο ήδη να αρνηθεί αυτό που ξέρει όλος ο κόσμος: ότι ο συνεργάτης του Σαϊμίρ Ταχίρι είναι προστάτης και αποδέκτης του οργανωμένου εγκλήματος και της διακίνησης ναρκωτικών και όπλων».

(Στοιχεία από top-channel.tv)

http://www.echedoros-a.gr

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon