Η Ολυμπιακή φλόγα στο ταξίδι της στη Νότια Κορέα

Δημοσιεύθηκε: 24/10/2017 14:41 Τελευταία Ενημέρωση: 24/10/2017 14:41 Από: Tachydromos

Η διαδρομή της από την αχαϊκή πρωτεύουσα

Η Ολυμπιακή Φλόγα των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, «Πιεονγκτσάνγκ 2018», σήμερα Τρίτη 24 Οκτωβρίου, θα περάσει από την Πάτρα, στο μακρύ ταξίδι της προς την πόλη της PyeongChang της Ν. Κορέας.

Η Ολυμπιακή Φλόγα με τον ισχυρό συμβολισμό που περικλείει, θα τιμηθεί από την Πάτρα σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στις 9.10 το βράδυ στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων όπου και θα παραμείνει μέχρι το πρωί, σύμφωνα με το patrastimes.gr.

Την Τετάρτη στις 9 το πρωί με λαμπαδηδρόμους η Ολυμπιακή Φλόγα θα αναχωρήσει από τα Υψηλά Αλώνια, θα ακολουθήσει την διαδρομή Γούναρη – Κορίνθου και στη συνέχεια θα διέλθει τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου.

Εντυπωσιακές είναι οι φωτογραφίες από την τελική πρόβα που έγινε χθες με την Πρωθιέρεια Κατερίνα Λέχου να να καθηλώνει. Οι διοργανωτές ανησυχούν μήπως η κακοκαιρία που πλήττει την Ελλάδα σταθεί εμπόδιο σήμερα και δεν μπορέσει η κ. Λέχου να λάβει Φως από το βωμό. Σε μια τέτοια περίπτωση θα χρησιμοποιηθεί η εφεδρική φλόγα για να αρχίσει η λαμπαδηδρομία των Αγώνων.

http://www.news.gr/

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon