ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

Δημοσιεύθηκε: 01/11/2017 18:42 Τελευταία Ενημέρωση: 01/11/2017 18:43 Από: Tachydromos

ΕΡΜΗΣ ΣΟΥΛΗΣ

Στη Χειμάρρα συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η εκδίωξη της ελληνικής μειονότητας. Συντελείται ένα έγκλημα. Καταστρέφονται περιουσίες συνανθρώπων μας, ασκείται βία. Η ελληνική μειονότητα δέχεται επίθεση άδικη, παράνομη, οργανωμένη και άνανδρη.

Ποια είναι η δικής μας στάση; Που είναι το ενδιαφέρον μας για την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων; Κωφαίνουμε γιατί πρόκειται για συμπατριώτες μας; Σιωπούμε υπό τον φόβο να χαρακτηριστούμε ακραίοι ή εθνικιστές; Αποδεχόμαστε την αδικία; Συναινούμε στη βία και την καταστροφή;

Αναφέρομαι σε όλους! Εσείς που στέκεστε σε ουρές για την αγορά ενός νέου κινητού; Εσείς που καρτερικά αναμένετε σε ουρές για την εγγραφή σας σε ένα γυμναστήριο, για μία δωρεάν παροχή, για την είσοδό σας σε νυχτερινό μαγαζί; Που είστε εσείς; Εσείς που διατυμπανίζετε τη σημασία του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων;

Είχα την τιμή και την τύχη να επισκεφθώ προσφάτως την ελληνική μειονότητα και στη Χειμάρρα. Συνάντησα ανθρώπους αγνούς, αγωνιστές, με παλμό. Ναι είναι σκληροί, αλλά επιβίωσαν πολλαπλών κακουχιών και συνεχίζουν να διατηρούν ζωντανή την Ελλάδα σε αυτές τις περιοχές. Ναι έχουν κάνει λάθη, είναι πεισματάρηδες, αλλά επιβίωσαν! Κρατήθηκαν ζωντανοί με μοναδική πυξίδα τις αρχές και τις αξίες τους, λησμονημένοι από τη μητέρα πατρίδα και παρατημένοι στο έλεος του γειτονικού κράτους.

Η Ένωση Χειμαρριωτών διοργανώνει την Πέμπτη στις 6 το απόγευμα , μπροστά από την αλβανική πρεσβεία επί της λεωφόρου Κηφισίας ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των αλβανικών μεθοδεύσεων στην Χειμάρρα!

Όσοι πιστοί προσέλθετε! Δεν αφορά τους επαγγελματίες υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων! Ούτε τους πατριδοκάπηλους! Αφορά εσάς, όλους μας, καθέναν ξεχωριστά.

Θα είμαστε εκεί! Λίγοι αλλά καθαροί!

https://ermissoulis.wordpress.com/

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon