Ο βουλευτής του ΔΚ, Φλαμούρ Νοκα, στηρίζει τους Χειμαρριώτες: Οι κατεδαφίσεις είναι παζάρια του Ράμα, άλλοθι για να αποκρύψει το σκάνδαλο «Ταχίρι»

Δημοσιεύθηκε: 01/11/2017 13:05 Τελευταία Ενημέρωση: 01/11/2017 13:05 Από: Tachydromos

Ο βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος, Φλαμούρ Νόκα, μετά από εντολή του πρόεδρου του ΔΚ, Λιουλεζίμ Μπάσα, ήταν σήμερα στη Χειμάρρα προς υποστήριξη της διαμαρτυρίας των ιδιοκτητών των κατοικιών και των καταστημάτων που κατεδαφίζονται από την Κυβέρνηση στα πλαίσια του νέου σχεδίου πολεοδομικής ανάπλασης της πόλης.

Ο Νόκα δήλωσε ότι η Χειμάρρα χρησιμοποιείται ως χώρος για πλιάτσικο, αφού οι κατεδαφίσεις είναι επιλεκτικές και χωρίς ίχνος δικαιοσύνης.

Η δήλωση Νόκα:

«Παραβιάζεται η ιδιοκτησία των κατοίκων της Χειμάρρας. Κατεδαφίζονται κατοικίες 100 χρόνων, όχι όμως εκείνες των κρατικών λειτουργών του Σοσιαλιστικού Κόμματος. Εμείς είμαστε εδώ για να καταγγείλουμε τη βία και την τρομοκρατία. Διότι είμαστε στην πλευρά του νόμου. Αλλά το κράτος έχει παραδοθεί κυριολεκτικά στο σύνδρομο ΣαϊμίρΤαχίρι. Οι κατεδαφίσεις εδώ στη Χειμάρρα, γίνονται για τα παζάρια του Ράμα. Χρησιμοποιεί τη Χειμάρρα, ως άλλοθι για την απόκρυψη του σκανδάλου «Ταχίρι»».

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon