Δύο υπουργοί στην Κακαβιά για τον αποκλεισμό της μεθοριακής διάβασης, «ξεσπά» ο πρώην πρέσβης: SHOW ΝΤΡΟΠΗΣ

Δημοσιεύθηκε: 05/11/2017 10:45 Τελευταία Ενημέρωση: 05/11/2017 20:08 Από: Tachydromos

Ο πρώην πρέσβης της Αλβανίας στην Ελλάδα, Μπασκίμ Ζενέλι, θεωρεί ανώϕελη και ντροπή την παρουσία των υπουργών Μπουσάτι και Κουμπάρο στη μεθοριακή διάβαση της Κακαβιάς , μετά από τεχνικό πρόβλημα που παρουσίασαν τους υπολογιστές της ελληνικής πλευράς της μεθορίου.  

Σε συνέντευξή του για την «Πανοράμα», ο πρώην πρέσβης τονίζει ότι τέτοιου είδους προβλήματα είναι συνηθισμένα στις μεθοριακές διαβάσεις, γι  αυτό και  η παρουσία υπουργών είναι περιττή και δεν βοηθά στην επίλυση του προβλήματος.  

«Εγώ το θεωρώ λανθασμένη ενέργεια και κρίνω αδικαιολόγητη την παρουσία των δύο υπουργών της κυβέρνησής μας στη μεθοριακή διάβαση της Κακαβιάς, κατονομάζοντάς την  ως λαϊκίστικο σόου, τελείως ανώϕελο και επαίσχυντο», είπε ο Ζενέλι για την «Πανοράμα».

Για τον πρώην πρέσβη της Αλβανίας στην Ελλάδα, ο προσωρινός αποκλεισμό της μεθοριακής διάβασης δεν έχει πολιτική σκοπιμότητα και δεν έχει σχέση με τα γεγονότων που εκτυλίχτηκαν τις προηγούμενες μέρες στη Χειμάρρα. Και, σύμϕωνα με τον ίδιον, και στην περίπτωση που οι υπουργοί είχαν τέτοιες υποψίες, θα έπρεπε να επιλύσουν τις διαϕωνίες δια της διπλωματικής οδού.  

http://www.panorama.com.al

Μετάφραση tachydromos.org

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon