Αμερικανός πρέσβης στα Τίρανα: Στις αρχές του 2018 θα πιάσουμε το μεγάλο ψάρι (των ναρκωτικών)

Δημοσιεύθηκε: 07/11/2017 20:13 Τελευταία Ενημέρωση: 07/11/2017 20:13 Από: Tachydromos

Ο πρέσβης των ΗΠΑ στα Τίρανα, Ντόναλντ Λου, δήλωσε σήμερα ότι στις αρχές του 2018, το «μεγάλο ψάρι» θα συλληφθεί στην Αλβανία.

Η δήλωση έγινε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της επιχείρησης «Δύναμη του Νόμου», όπου με την βοήθεια πρακτόρων του FBI που ήρθαν για τον σκοπό από τις ΗΠΑ, ο Λου έδειξε βεβαιότητα ότι ήρθε η σειρά του μεγάλου ψαριού.

Ο Αμερικανός πρέσβης επέκρινε δριμύτατα την αλβανική πολιτική που δεν συμπεριφέρεται ορθά όταν έχει να αντιμετωπίσει εγκληματίες (πολιτικούς).

«Θα μιλήσουν τα έργα όχι τα λόγια. Το FBI είναι εδώ για να ασχοληθεί με την καταπολέμηση του εγκλήματος. Με τη βοήθειά μας θα δημιουργηθούν δύο νέα ιδρύματα για τον σκοπό αυτόν. Ένας πράκτοράς μας, του FBI, θα εργασθεί για αρκετούς μήνες στα Τίρανα. Μιλάμε για πράξεις, όχι λόγια», είπε τονίζοντας ότι «αυτό το κυβερνητικό σχέδιο θα τελειώσει με τη σύλληψη ορισμένων μεγάλων ψαριών στις αρχές του επόμενου έτους και θα συνεχισθεί όλο το 2018».

Δεσμοί εγκληματιών με την πολιτική

Ο Ντοναλντ Λου μίλησε με αυστηρό τόνο και κατηγόρησε τους Αλβανούς πολιτικούς ότι είναι πολύ ελαστικοί με την εγκληματικότητα στην Αλβανία.

«Ο αλβανικός λαός αναζητά αυτό που του αξίζει. Έχετε μια έκφραση: Η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί. Το έγκλημα στην Αλβανία αποτελεί απειλή για την εθνική ασφάλεια. Οι φορείς δικαιοσύνης έχουν αποτύχει μέχρι στιγμής. Η Αλβανία έχει πρόβλημα μεγάλο και αυτό είναι οι δεσμοί που υπάρχουν μεταξύ των εγκληματιών και της πολιτικής», είπε ο Λου.

(Στοιχεία από shqiptarja.com)

http://www.echedoros-a.gr/

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon