Βασίλης Μπολάνος: «Η Αθήνα δεν πούλησε τη Χειμάρρα»

Δημοσιεύθηκε: 12/11/2017 14:31 Τελευταία Ενημέρωση: 12/11/2017 14:31 Από: Tachydromos

Σε τηλεφωνική του παρέμβαση την Τετάρτη το βράδυ στην εκπομπή Top Story, του δημοσιογράφου Σοκόλ Μπάλα, η οποία μεταδίδεται από τον αλβανικό τηλεοπτικό σταθμό Top Channel, με θέμα τη Χειμάρρα, ο πρώην Δήμαρχος της βορειοηπειρωτικής ελληνικής πόλης, Βασίλης Μπολάνος, ερωτήθηκε από τον παρουσιαστή εάν θεωρεί ότι η Αθήνα «πούλησε ως προς τις τελευταίες εξελίξεις τη Χειμάρρα».

Δίχως να αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες, ο Βασίλης Μπολάνος απάντησε ότι η Αθήνα δεν πούλησε τη Χειμάρρα και ότι ο κ. Κοτζιάς έχει δίκιο όταν δηλώνει ότι δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη χωρίς το σεβασμό των ιδιοκτησιακών δικαιωμάτων.

Ο Βασίλης Μπολάνος συνέχισε τονίζοντας ότι το σχέδιο ανάπλασης της Χειμάρρας είναι παράνομο.

Είναι παράνομο, σύμφωνα με το Μπολάνο, διότι ο νόμος ορίζει πώς η πολεοδομική ανάπτυξη θα είναι αποτέλεσμα διαβουλεύσεων ανάμεσα στο Δήμο και τους κατοίκους, οι οποίοι, στην προκειμένη περίπτωση, δεν ρωτήθηκαν καθόλου.

Ο Δήμος, συνέχισε, ισχυρίζεται ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τους κατοίκους, δεν είναι όμως σε θέση να μας δείξει τα πρακτικά των διαβουλεύσεων με τους κατοίκους, με τους οποίους ισχυρίζεται ότι βρήκε κοινή γλώσα.

tribune.gr

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon