Δεκαπέντε νεκροί ο τραγικός απολογισμός της θεομηνίας που έπληξε την Αττική

Δημοσιεύθηκε: 15/11/2017 20:21 Τελευταία Ενημέρωση: 15/11/2017 20:21 Από: Tachydromos

Τραγικός είναι ο απολογισμός από τη σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε το πρωί την Δυτική Αττική και ιδιαίτερα την Νέα Πέραμο και την Μάνδρα.

Σύμφωνα, με το υπουργείο Υγείας, μέχρι τις 18:30 μεταφέρθηκαν στο «Θριάσιο» 15 νεκροί, 5 γυναίκες και 10 άνδρες, και διακομίστηκαν 17 τραυματίες, 6 γυναίκες και 11 άντρες. Μία γυναίκα τραυματίας εισήχθη διασωληνωμένη στην μονάδα εντατικής θεραπείας, μία πνευμονολογική κλινική και άλλη μία στην ορθοπεδική. Επίσης τρεις γυναίκες και τρεις άντρες εισήχθησαν στην Α΄ παθολογική κλινική. Όλοι οι υπόλοιποι τραυματίες έλαβαν εξιτήρια.

Από τους 15 νεκρούς, μέχρι τις 19:00 είχαν αναγνωριστεί οι έξι. Το ΕΚΕΠΥ προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε όλες οι ιατροδικαστικές υπηρεσίες Αθηνών και Πειραιώς να παραμείνουν ανοιχτές όλο το βράδυ για τη διενέργεια νεκροτομιών. Ο αριθμός των νεκρών και των τραυματιών υπάρχει πιθανότητα να μεταβληθεί, αφού σύμφωνα με ενημέρωση του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας και του αρχηγού του πυροσβεστικού σώματος, οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη και υπάρχουν ακόμη αγνοούμενοι. Σημειώνεται ότι το «Θριάσιο» νοσοκομείο τέθηκε σε κατάσταση ετοιμότητας μετά το πέρας της πρωινής λειτουργίας του, προκειμένου να διαχειριστεί αποκλειστικά τους τραυματίες και τους νεκρούς από τις πληγείσες περιοχές.

https://slpress.gr/

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon