Άχυρα δημόσιας κατανάλωσης

Δημοσιεύθηκε: 17/11/2017 14:02 Τελευταία Ενημέρωση: 18/11/2017 18:31 Από: Tachydromos

Εάν θα ήταν να τα λέει μόνος του ο γραφικός δικηγόρος Σπαρτάκ Νγκέλια θα αποτελούσαν ανέκδοτα. Έχει εξ άλλου και άλλοθι διότι όπως οι ίδιοι οι κάτοικοι Ζαγοριάς ομολογούν μετά τα πενήντα τους… τα χάνουν κάπως.

Όταν όμως ο άνθρωπος είναι πρώτη φάτσα σε ότι εκπομπή αφορά στα ανθελληνικά – ελληνοαλβανικά και επί το πλείστον όποια ανάρτηση του ασυνάρτητη μετατρέπεται σε δημοσίευμα σε έντυπα και εναλλακτικά δίκτυα ενημέρωσης τότε τα πράγματα θέλουν μια κάποια ερμηνεία. Μπορεί να είναι ολίγον τι φευγάτος που λέμε ο δικηγόρος εν πολλοίς όμως προσποιείται και το επικαλείται για άλλοθι για τα συμφραζόμενα... Και εάν το παίζει εν διαστάσει εραστής (πολιτικός) απ’ τον Πρωθυπουργό Ράμα δεν παύει να καυχάται ότι υπήρξε μέντορας του και τον μεγάλωσε από μικρό.

Εξ άλλου συνεχίζει να τον φροντίζει και ειδικά να συνηγορεί για τα αδιέξοδα που ο τυχοδιωκτισμός του Ράμα έχει προκαλέσει στις σχέσεις Ελλάδας – Αλβανίας.

Με το χθεσινό του πάντως ο Σπαρτάκ ξεπέρασε τα όρια της φαντασίας και της προπαγάνδας που γίνονταν ακόμη και όταν η Αλβανία ήταν κλειστή και ο λαός διαχειρίζονταν ως κτήμα του κόμματος. Έχει σαν κείμενο ενδιαφέρον για την απόδειξη του γεγονότος των άχυρων με τα οποία ο Ράμα ταΐζει τα πρόβατα της εθνικιστικής του μάνδρας.

Θα το βάλουμε όλο σε μετάφραση διότι πέραν των άλλων δεδομένου ότι δεν υπάρχει επαρκή δημοσιότητα για τη συνάντηση των ΥπΕξ Ελλάδας και Αλβανίας στην Κρήτη οργιάζουν και οι φήμες στα αλβανικά ΜΜΕ ότι η Αθήνα ομολόγησε εσφαλμένη χάραξη της οριοθέτησης στην ΑΟΖ στο Ιόνιο. Έτσι το θέμα κατά την ομάδα Ράμα χρίζει πλέον νέας ποινικής δίωξης στην οποία ο Κοτζιάς θα κληθεί μάρτυρας…

Το κείμενο Νγκέλια λοιπόν:

«Η ιστορία της Αλβανίας και των αλβανών ως Αρμπερία έχει αποκρυφτεί από τις μεγάλες ευρωπαϊκές δυνάμεις στα 200 κατά σειρά χρόνια. Τώρα τα πάντα οδηγούνται προς την αλήθεια.

Ι

Σήμερα βγήκε ο φόβος των αλβανών που έχει επιβληθεί σε όλα τα Δυτικά Βαλκάνια: Η Τσαμουριά μιλάει αλβανικά ανοιχτά. Και η Μακεδονία (σεβόμενοι το κείμενο σ.μ.) επίσης. Και το Μαυροβούνιο. Η Αλβανία σήμερα έχει δύο πρωτεύουσες στα Δυτικά Βλακάνια, τα Τύραννα και την Πρίστινα, και έχει και δύο μεγάλους συμμάχους: τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και τη Γερμανία. Σήμερα πεθαίνουν απ’ το φόβο αυτοί που έκαναν τη συμφωνία για τη θάλασσα με την Ελλάδα.

ΙΙ

Η συμφωνία της θάλασσας, υπό δυτική οπτική της διακρατικής διεθνούς διαφθοράς, δύναται να τελματώσει τον έλληνα πρωθυπουργό, Καραμανλή, τον αλβανό πρωθυπουργό, Μπερίσα, την ελληνίδα υπουργό εξωτερικών, Μπακογιάννη, και τον αλβανό υπουργό εξωτερικών Μπάσα. Αλλά ίσως και πολλούς άλλους. Υπάρχουν στοιχεία ότι οι δύο αλβανοί, ο Μπερίσα, Μπάσα, έχουν εξαγοραστεί απ’ τους έλληνες. Γίνεται λόγος για ένα νησί και για ένα πολύ μεγάλο ποσό. Τα σημάδια δείχνουν ότι ο νυν έλληνας πρωθυπουργός έχει πιάσει το χαρτί αυτό και επιζητά να καταστρέψει τη Νέα Δημοκρατία, η οποία στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις έχει άνοδο. Αλλά δεν είναι μόνο το πολιτικό συμφέρον του πρωθυπουργού Τσίπρα, αλλά και το συμφέρον της ατλαντικο - γερμανικής δύσης που έχει εντοπίσει τα στοιχεία. Να δούμε πως θα κατασταλάξουν τα γεγονότα. Ο Ράμα θα υπερασπιστεί και πάλι το Σαλί (Μπερίσα σ.μ.);
Περιμένετε διότι έχετε να δείτε».

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon