Το ISIS στην Αλβανική: αιματοκυλίστε τα Χριστούγεννα...

Δημοσιεύθηκε: 04/12/2017 18:28 Τελευταία Ενημέρωση: 05/12/2017 09:50 Από: Tachydromos

Στο ειδησεογραφικό ιστότοπο "nashir agency" που χρησιμοποιεί το Ισλαμικό Κράτος - ISIS εμφανίστηκε χθες προκήρυξη - έκκληση προς τους οπαδούς του, στην Αλβανική γλώσσα με άκρως επικίνδυνο περιεχόμενο.

Καλεί τους οπαδούς υποδεικνύοντας μάλιστα τρόπους και μέσα ώστε να προκαλέσουν αιματηρά κτυπήματα εις βάρος των Χριστιανών κατά τους εορτασμούς των Χριστουγέννων και τις τελετές για το Νέο Έτος. Ενώ το ISIS έχει σχεδόν χάσει τα εδάφη που έλεγχε σε χώρες της Μέσης Ανατολής προσανατολίζεται πλέον σε τρομοκρατικές ενέργειες στην Ευρώπη.

Το περιεχόμενο της έκκλησης προς αλβανόφωνους οπαδούς του ακραίου Ισλάμ έχει ως εξής: "...Ω πιστέ, έχεις ακόμη αρκετό καιρό ώστε να εξοπλισθείς με αυτοκίνητο για να πατήσεις τα πλήθη τους, ή για να αγοράσεις ένα μαχαίρι και να κτυπήσεις αυτούς, ή να οπλίσεις το όπλο σου με πυρομαχικά. Και στην περίπτωση που τούτα δεν τα δέχεται η ψυχή σου τότε μπες ανάμεσα στο πλήθος τους και φώναξε δυνατά: "Ο Αλλάχ είναι ο πιο μεγάλος(Αλλαχού Ακμπάρ!)".

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα παρακολουθείτε τακτικά από 400 κατόχους της Αλβανικής γλώσσας. Το περασμένο Πάσχα στα Τίρανα και τις άλλες μεγάλες πόλεις οι Χριστιανοί τα γιόρτασαν κάτω από αυστηρή φύλαξη της Αστυνομίας καθώς οι υπηρεσίες της Πρεσβείας των ΗΠΑ είχαν εκτιμήσει υπαρκτό τον κίνδυνο τρομοκρατικού κτυπήματος.

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon