Δελτίο Τύπου Σχετικά με την συνεδρίαση του παραρτήματος «Ομόνοια» Κορυτσάς

Δημοσιεύθηκε: 06/12/2017 17:09 Τελευταία Ενημέρωση: 06/12/2017 17:09 Από: Tachydromos

Συνεδρίασε στις 05 12 2017 η τακτική επιτροπή του προεδρείου της Ομόνοιας παράρτημα Κορυτσάς στην οποία συζητήθηκαν και αναλύθηκαν με την πρέπουσα σοβαρότητα, διάφορα θέματα ξεκινώντας από τις επιτυχημένες δραστηριότητες που διοργανώθηκαν κατά τους δύο τελευταίους μήνες όπως και οι εξελίξεις στα εσωτερικά της Ομόνοιας.

Η ζωντάνια, η αποτελεσματικότητα και η συνέχεια είναι χαρακτηριστικά που πρέπει να χαρακτηρίσουν και τις δραστηριότητες μας, με στόχο την πραγματοποίηση των στόχων που εμείς ως ηγεσία της ομογενειακής κοινότητας Κορυτσάς, έχουμε θέσει, για την οργάνωση μας.

Με τις συζητήσεις και τις προτάσεις που έγιναν, σχετικά με την λειτουργία των κεντρικών οργάνων, τονίστηκε από όλους πως εμείς ως παράρτημα στηρίζουμε την ιδέα της αναδιοργάνωσης , την διοργάνωση των εκλογών, όπως και των καταστατικών αλλαγών, πάντα εις όφελος της ανάπτυξης, ενίσχυσης, και εκπροσώπησης της οργάνωσης της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας «Ομόνοια». Είναι αναγκαίο να μην χάσουμε χρόνο, να βρούμε την κοινή γλώσσας που ταιριάζει με τα μεγάλα αυτά προβλήματα και να καθορίσουμε το πρόγραμμα δράσεις των δομών μαζί με το χρονοδιάγραμμα.

Το παράρτημα μας έχει κερδίσει κάποια θετική εμπειρία ως προς την οργάνωση, την διείσδυση στην κοινωνία, την προσέγγιση και την ενεργοποίηση των διανοούμενων, των εμπόρων, των νέων κ.α Στην περιοχή μας μέχρι σήμερα απαριθμούμε 800 μέλη που έχουν ενταχθεί στις δομές μας, στο χωριό την συνοικία και σε κάθε διοικητικό διαμέρισμα. Κατά την χθεσινή συνάντηση επίσης τονίστηκε το γεγονός πως αυτή η πνοή θα πρέπει να συνεχιστεί και κατά το μέλλον με συγκεκριμένους στόχους. Επίσης αποφασίστηκε να προτείνουμε στα κεντρικά όργανα πως το παράρτημα μας είναι έτοιμη να διοργανώσει τις εκλογές της, προσβλέποντας σε μια διαδικασία εμπνευσμένη από το δημοκρατικό πολιτισμό υψηλού επιπέδου.

Κατά την συνεδρίαση εγκρίθηκε και το ημερολόγιο των δραστηριοτήτων της οργάνωσης με την ευκαιρία των εορτών που έρχονται, Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά.

Γρηγόρης Καραμέλος

Πρόεδρος εν καθήκον Παραρτήματος της Ομόνοιας στην Κορυτσά

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon