Έριξαν την ιστοσελίδα του Δήμου Φοινίκης

Δημοσιεύθηκε: 17/12/2017 22:04 Τελευταία Ενημέρωση: 17/12/2017 22:04 Από: Tachydromos

Με εθνικιστικά κίνητρα οι Anonymous Albania διενέργησαν διαδικτυακή επίθεση και έχουν απενοργοποιήσει την επίσημη ιστπσελίδα του Δήμου Φοινικαίων, το μεγαλύτερο της ΕΕΜ Δήμο.

Προ δύο ημερών ενημερωτική σελίδα που λειτουργεί με έδρα τους Αγίους Σαράντα, η sarandaweb ανάρτησε σημείωμα ότι στο λογαριασμό στο facebook του Δήμου που ενώνει κοινότητες του Βούρκου και Ριζών, χρησιμοποιείται μόνο η Ελληνική γλώσσα πράγμα που στερεί απ'την ενημέρωση αλβανικής καταγωγής ή μη γνωρίζοντες την Ελληνική πολίτες του Δήμου.

Κατόπιν αυτού ομάδα χάκερς με την επωνυμία anonymous albania ενήργησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου και ανάρτησε σχετική ανακοίνωση. Στην ανακοίνωση ανάληψης της ευθύνης δηλώνουν ότι "...εκτέλεσαν την ιστοσελίδα του Δήμου Φοινίκης εν ονόματι της Μεγάλης Αλβανίας και αλβανισμού...Και μάλιστα για να συνετιστούν και μάθουν σεβασμό στη νομιμότητα και στην τάξη της χώρας...".

Στο παρελθόν η συγκεκριμένη ομάδα έχει διενεργήσει ιντερνετικές παρεμβολές και για θεσμούς σερβικών συμφερόντων στο Κόσοβο...

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon