Εορταστική Εκδήλωση της Ομόνοιας, Παράρτημα Κορυτσάς με την ευκαιρία των εορτών

Δημοσιεύθηκε: 24/12/2017 23:55 Τελευταία Ενημέρωση: 24/12/2017 23:55 Από: Tachydromos

Σε ένα από τα καλύτερα καταστήματα της πόλης της Κορυτσάς, η οργάνωση της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας Κορυτσάς, διοργάνωσε μια μουσική εκδήλωση με την ευκαιρία των εορτών.

Σε μια φιλική ατμόσφαιρα και αρκετά χαρούμενη, οι πολλοί συμμετέχοντες ευχήθηκαν ο ένας στον άλλον και απόλαυσαν την ωραία ελληνική μουσική, που ερμήνευσε μια ορχήστρα από την Φλώρινα. Έπειτα χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς και διασκέδασαν με τα διάφορα παιχνίδια που διοργανώθηκαν, σεβόμενοι την παράδοση και ζεσταίνοντας την ατμόσφαιρα λίγο πριν από τα Χριστούγεννα.

Εκτός από τα μέλη της Ομόνοιας, στην εκδήλωση συμμετείχαν υπάλληλοι του Ελληνικού Προξενείου Κορυτσάς αλλά και ο ίδιος ο Πρόξενος κ Γιώργος Αλαμάνος. Επίσης καλεσμένοι από το Πανεπιστήμιο Κορυτσάς, επιχειρηματίες, εκπρόσωποι της τοπικής διοίκησης κ.α

Η δραστηριότητα αποτέλεσε ένα Χριστουγεννιάτικο μήνυμα προς τα μέλη της οργάνωσης μας όπου και να βρίσκονται, στην Ελλάδα και παντού στο κόσμο, για να εορτάσουμε μαζί, πνευματικά την Γέννηση του Σωτήρα μας Ιησού Χριστού, με ελπίδα, ταπείνωση και την πεποίθηση πως ανήκουμε σ΄ένα αρχαίο λαό που έχει στις φλέβες του τον Μικρό Χριστό και από αυτόν βρίσκει ζωή και δύναμη για να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο.

Pelasgoskoritsas.gr

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon