ΝΤΟΥΛΕΣ: Η επιμονή του Ράμα να παραμείνει στην εξουσία με τις ψήφους των ναρκωτικών, τεράστιο κόστος για τη χώρα [ΒΙΝΤΕΟ]

Δημοσιεύθηκε: 29/01/2018 10:21 Τελευταία Ενημέρωση: 29/01/2018 13:39 Από: Tachydromos

Το χθεσινό συλλαλητήριο της ενωμένης αλβανικής αντιπολίτευσης, ήταν τρανταχτή απόδειξη ότι η αλβανική κυβέρνηση δεν αντιπροσωπεύει την πλειοψηφία του αλβανικού λαού. Αυτή είναι η διαπίστωση του πρόεδρου του ΚΕΑΔ, Βαγγέλη Ντούλε, που απάντησε στον ενδιαφέρον του Jugunews για τις τελευταίες εξελίξεις στο στρατόπεδο της αντιπολίτευσης.

Ο κύριος Ντούλες επισήμανε ότι αυτό δεν είναι συμπέρασμα με αφορμή μόνο το χθεσινό συλλαλητήριο, αλλά αποδεικνύεται και μέσα από τις δημοσκοπήσεις της κοινής γνώμης που διενήργησαν ινστιτούτα παγκοσμίου κύρους, όπου το 20% των αλβανών ψηφοφόρων αποδέχονται ότι ξεπούλησαν την ψήφο τους.

Η ποιοτική διαφορά έγκειται στο γεγονός ότι μόνο 6 μήνες από τη διενέργεια των κοινοβουλευτικών εκλογών, οι πολίτες επέλεξαν την οδό της λεωφόρου, φρονώντας ότι ο Ράμα δεν μπορεί να είναι πια ο πρωθυπουργός της χώρας. Ασφαλώς, το γεγονός αυτό φέρει ενώπιον μεγάλης ευθύνης την αντιπολίτευση, ενώ από την άλλη πλευρά αποτέλεσε πρόκληση η παρουσία χιλιάδων πολιτών στην πλατεία, πράγμα που ξεπέρασε τα αναμενόμενα, -δήλωσε ο Ντούλες στο Jugunews.

Για τον πρόεδρο του ΚΕΑΔ, η προσπάθεια της αντιπολίτευσης θα προσανατολιστεί σε εκείνες τις δημοκρατικές μορφές αντίστασης με μόνιμο στόχο την όσο νωρίτερα γίνεται απομάκρυνση αυτής της κυβέρνησης που δεν αντιπροσωπεύει τον αλβανικό λαό.

Ο πρώην σύμμαχος του Ράμα στο μεγαλύτερο μέρος της προηγούμενης κυβερνητικής θητείας, εξέφρασε κι άλλη μια φορά την άποψή του ότι η κυβέρνηση Ράμα εκλέγει με τα λεφτά της διακίνησης ναρκωτικών κι αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά και οι πολίτες της χώρας αλλά και η διεθνής κοινότητα.

Η επιμονή του Ράμα να παραμείνει στη θέση του πρωθυπουργού, αποτελεί υψηλό κόστος για τον ίδιον, για τη χώρα, για την κοινωνία και τους πολίτες, -είπε ο Ντούλες,- ο οποίος εξέφρασε συνάμα την πίστη ότι η χρήση όλων των αποτελεσματικών μεθόδων από την αντιπολίτευση εντός κι εκτός του Κοινοβουλίου, θα επιφέρουν την απομάκρυνση άνευ επιστροφής του Ράμα και της κυβέρνησής του από την εξουσία.

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon