ΝΤΟΥΛΕΣ στο συλλαλητήριο της ενωμένης αντιπολίτευσης: Αυτό είναι το τέλος της ναρκοκυβέρνησης

Δημοσιεύθηκε: 30/01/2018 09:33 Τελευταία Ενημέρωση: 30/01/2018 09:33 Από: Tachydromos

Από τους πιο φλογερούς και πιο συγκροτημένους ομιλητές στο μεγάλο συλλαλητήριο της ενωμένης αλβανικής αντιπολίτευσης το προηγούμενο Σάββατο στα Τίρανα, ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ Βαγγέλης Ντούλες ήταν καταπέλτης κατά της κυβέρνησης του Ράμα.

Ο Ντούλες επισήμανε ότι οι Αλβανοί πολίτες δεν αξίζουν αυτή την κυβέρνηση και πρέπει να είναι άλλη τύχης. Θεώρησε την κυβέρνηση του κυρίου Ράμα παράνομη και αποτέλεσμα ευρείας καταστρατήγησης της λαϊκής βούλησης μέσα από την υφαρπαγή της ψήφου με τα λεφτά της παραγωγής και διακίνησης των ναρκωτικών. Αναφερόμενος στις εκθέσεις των διεθνών ινστιτούτων δημοσκοπήσεων, ο κ. Ντούλες είπε «Στις τελευταίες εκλογές, οι διεθνείς εκθέσεις αναφέρουν ότι το 20% των ψήφων εξαγοράστηκαν με τα λεφτά των ναρκωτικών, στην πράξη αυτός ο αριθμός είναι διπλάσιος. Αν κάνουμε έναν απλό λογαριασμό, και όταν γίνεται λόγος για το 20% εξαγορασμένων ψήφων, πρόκειται για 30 εξαγορασμένοι βουλευτές. Άρα, αυτή η κυβέρνηση εξαγόρασε με χρήματα των ναρκωτικών και του εγκλήματος 30 βουλευτικές εντολές».

Καταλήγοντας, ο κ. Ντούλες τόνισε ότι η τιμή και η αξιοπρέπειά μας σήμερα δεν έχει άλλες λύσεις, πέρα από τη διαμαρτυρία στο συλλαλητήριο. Γι αυτό σήμερα καλούμαστε να αποδείξουμε στο Ράμα ότι αυτό είναι το τέλος του. Παρακολουθήστε στη συνέχεια την ομιλία του κυρίου Ντούλε:

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon