Πάνω από 600 κιλά κοκαΐνης στο Δυρράχιο, ως χώρα προέλευσης εικάζεται η Κολομβία, τελικός προορισμός της οι χώρες της Δυτικής Ευρώπης

Δημοσιεύθηκε: 28/02/2018 10:45 Τελευταία Ενημέρωση: 28/02/2018 11:42 Από: Tachydromos

Μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών (κοκαΐνης) κατασχέθηκαν από την αλβανική εισαγγελία στο λιμάνι του Δυρραχίου.

Οι κατασχεθέντες ποσότητες, του είδους κοκαΐνης βρέθηκαν σε κρύπτη φορτηγού που είχε προορισμό την Ιταλία. Η κοκαΐνη βρέθηκε σε φορτηγό που μετέφερε μπανάνες, το οποίο μετά από έλεγχο σε συνήθεις διαδικασίες μπλοκαρίστηκε και η ποσότητα της κοκαΐνης ζυγιάστηκε παρουσία αλβανού εισαγγελέα δίωξης βαριών εγκλημάτων.

Διαπιστώθηκε, ότι οι κατασχεθέντες ποσότητες ήταν πάνω από 600 κιλά, ενώ η αστυνομία συνέλαβε τον οδηγό του φορτηγού, ο οποίος κατά την κατάθεσή του δήλωσε άγνοια για τις ποσότητες κοκαΐνης.

Ο έλεγχος του φορτηγού έγινε μετά από σήμα των διωκτικών αρχών ξένων χωρών, όπως της Γερμανίας, Ισπανίας και Ολλανδίας, οι οποίες ενημέρωσαν τις αλβανικές διωκτικές αρχές για το φορτίο με κοκαΐνη, χώρα προέλευσης της οποίας είναι, κατά πάσα πιθανότητα η Κολομβία και προορισμός οι χώρες της Δυτικής Ευρώπης.

Επίσης, η αστυνομία έχει συνοδεύσει μερικά άτομα, τα οποία φέρονται ως συνεργάτες του οδηγού του φορτηγού για την απόκρυψη της ποσότητας των ναρκωτικών.

Αναμένεται επίσημη ανακοίνωση της Αλβανικής Αστυνομίας τις προσεχείς ώρες.

Στοιχεία από http://www.gsh.al/ , http://www.balkanweb.com/

Μετάφραση tachydromos.org

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon