Καλωσόρισμα με πρόστιμα...

Δημοσιεύθηκε: 05/04/2018 14:39 Τελευταία Ενημέρωση: 06/04/2018 22:54 Από: Tachydromos

Έχει πλέον μετατραπεί σε "πασχαλινό έθιμο" η έντονη παρουσία και δραστηριοποίηση των οργάνων ααφαλείας και κυρίως της υπηρεσίας τροχαίας σε περιοχές της παραμεθορίου και ειδικά στις ελληνικές κοινότητες.

Χθες και σήμερα στην περιοχή της Δερόπολης ειδικά όσοι έρχονται απ' την Ελλάδα για να γιορτάσουν το Ορθόδοξο Πάσχα για άλλη μια φορά έπεσαν στην αφιλόξενη συμπεριφορά κλιμακίων της Τροχαίας. Είχαν μάλιστα έρθει επί τούτου προκειμένου γεμίσουν τους άδειους κουμπαράδες της υπηρεσίας τους με τ' άδικα προστίματα.

Πρόκειται για απαράδεκτες συμπεριφορές που ποινικοποιούν μαζικά τους μετανάστες, τους επιβαρρύνουν οικονομικά και το περισσότερο χαλάνουν τη διάθεση όσων θα επιχειρήσουν και μελλοντικά να έρθουν για γιορτές στα χωριά και τις πόλεις τους.

Ειδικά σήμερα Μεγάλη Πέμπτη η κατάσταση ήταν τραγελαφική καθότι ενώ η αντιπολίτευση προκειμένου ευαισθητοποιήσει την κοινωνία για φορολογικές πολιτικές είχε κλείσει τους οδικούς άξονες γύρω απ' την πρωτεύουσα, στη Δερόπολη και πλησίον της Κακκαβιάς η αστυνομία έκανε το δικό της μπλόκο και μάλιστα με το αζημίωτο...

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon