Ο Ερντογάν ζητά από τον Έντι Ράμα να ‘καθαρίσει’ Γκιουλενιστές από την Αλβανία

Δημοσιεύθηκε: 09/04/2018 10:26 Τελευταία Ενημέρωση: 09/04/2018 10:25 Από: Tachydromos

Ο αγώνας για την απομάκρυνση των Γκιουλενιστών δεν τελειώνει στο Κοσσυφοπέδιο. Τώρα ο Ερντογάν προτρέπει τον Έντι Ράμα, τον πρωθυπουργό της Αλβανίας, να ‘ αποκεφαλίσει’ τον αλβανό ηγέτη των Μουσουλμάνων Αλβανών, Σκεντέρ Μπρουσάι.

Ενώ, Μπρουσάι, τονίζει ότι κανείς δεν μπορεί να τον απολύσει, η Τουρκία προσπαθεί εδώ και καιρό να χειραγωγήσει αυτόν τον θεσμό στην Αλβανία!

«Η τελευταία επιχείρηση στο Κοσσυφοπέδιο δεν είναι η πρώτη, ούτε η τελευταία. Από εδώ, ευχαριστώ τον πρόεδρο του Κοσσυφοπεδίου, Χασίμ Θάτσι για τις ενέργειές του».

Αυτή η αμφιλεγόμενη δήλωση του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, την ημέρα που απήχθηκαν και απελάθηκαν από το Κοσσυφοπέδιο οι έξι Τούρκοι «γκιουλενιστές» προληματίζει το αλβανικό κοινό.

Σύμφωνα με τον Ερντογάν, δόθηκε άμεση βοήθεια στην Τουρκία από τον πρόεδρο του Κοσσυφοπεδίου, Χασίμ Θάτσι,, όπως δήλωσε ο Ερντογάν ευχαριστώντας τον αρχηγό του ‘κράτους’ του Κοσσυφοπεδίου.

Η δήλωση του Ερντογάν αναφέρεται στον έλεγχο που ασκεί η Τουρκία όχι μόνο στο Κοσσυφοπέδιο αλλά και σε άλλες χώρες, για να κλείσει στις τουρκικές φυλακές τους λεγόμενους ‘γκιουλενιστές’.

(Στοιχεία από talabushshqip.net)

Echedoros.gr

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon