Αδίστακτη συμμορία Αλβανών στα χέρια της ΕΛΑΣ..

Δημοσιεύθηκε: 12/04/2018 18:34 Τελευταία Ενημέρωση: 12/04/2018 18:34 Από: Tachydromos

Τέσσερις ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων και πλήθος κλοπών, κυρίως στην ακριτική περιοχή του Πωγωνίου, είχε διαπράξει ομάδα Αλβανών, στην δράση της οποίας έβαλε τέλος η αστυνομία. Μάλιστα στην μία περίπτωση, ο ηλικιωμένος που είχε πέσει θύμα της αδίστακτης συμμορίας, στο Κεράσοβο, έχασε την ζωή του, αφού για αρκετό καιρό μετά τα χτυπήματα που είχε δεχθεί, έδινε μάχη στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία μετά από πολύμηνη έρευνα, ταυτοποίησε τα στοιχεία των δραστών και τις τελευταίες ώρες προχώρησε στη σύλληψη ενός Αλβανού, στην περιοχή των Κτισμάτων.

Πέρα από τον ηλικιωμένο στο Κεράσοβο, όπου βρήκε τον θάνατο, μετά την άγρια επίθεση που είχε δεχθεί μέσα στο σπίτι του, θύμα της ίδιας σπείρας είχαν πέσει μία γριούλα ηλικίας εκατό χρονών στην Λίμνη Πωγωνίου. Η γριούλα δέχθηκε χτυπήματα μέσα στο σπίτι της από το οποίο οι δράστες έφυγαν πέρνοντας τις οικονομίες που είχε.

Με τον ίδιο τρόπο είχαν ληστέψει έναν ακόμη ηλικιωμένο στο Κεράσοβο ενώ τον περασμένο Ιούλιο είχαν εισβάλλει στο σπίτι ηλικιωμένου ζευγαριού στην Περίβλεπτο, είχαν χτυπήσει την 79χρονη και είχαν αφαιρέσει τα χρήματα.

Η ομάδα των τεσσάρων Αλβανών, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε διαπράξει και πλήθος κλοπών στην περιοχή.

Λεπτομέρεις για την εξάρθρωση της εγκληματικής ομάδας, θα ανακοινωθούν το μεσημέρι από την Ελληνική Αστυνομία.

Epiruspost.gr

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon