Κατέσχεσαν ένα κιλό κοκαΐνης στην Κακαβιά!

Δημοσιεύθηκε: 22/04/2018 23:39 Τελευταία Ενημέρωση: 22/04/2018 23:39 Από: Tachydromos

Χτύπημα στα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών από τους Τελωνειακούς της Κακαβιάς.

Είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, όπου ο εξονυχιστικός έλεγχος αποκάλυψε μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης, την οποία έφερνε στο εσωτερικό της χώρας οδηγός Αλβανικού λεωφορείου. Το μεσημέρι της Κυριακής, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, δύο τελωνειακοί υπάλληλοι έκαναν έλεγχο σε λεωφορείο γεμάτο με επιβάτες που είχε φτάσει από τα Τίρανα.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου και χάρη στην εμπειρία των τελωνειακών που βρίσκονται σε μόνιμη επαγρύπνηση, εντόπισαν σε αποσκευή του οδηγού που βρίσκονταν σε κρύπτη, ένα κιλό κοκαΐνης.

Μόλις ο οδηγός κατάλαβε ότι το παράνομο φορτίο είχε εντοπιστεί εγκατέλειψε το όχημα και τους επιβάτες και τρέχοντας διέφυγε προς το Αλβανικό έδαφος.

Το λεωφορείο κατασχέθηκε από τους τελωνειακούς ενώ οι επιβάτες συνέχισαν παρέμειναν για αρκετή ώρα στην Κακαβιά μέχρι την στιγμή που τους παρέλαβε άλλο λεωφορείο της Αλβανικής εταιρίας.

Πρόκειται για μία σημαντική επιτυχία των τελωνειακών της Κακαβιάς η οποία έρχεται περίπου ένα χρόνο μετά την κατάσχεση ενός και πλέον τόνου χασίς που είχε εντοπιστεί σε φορτηγό.

Epiruspost.gr

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon