Εργαστήριο πληροφορικής από την Ελληνική Πρεσβεία σε σχολείο των Τιράνων

Δημοσιεύθηκε: 18/05/2018 20:39 Τελευταία Ενημέρωση: 21/05/2018 12:35 Από: Tachydromos

Tο νέο εργαστήριο πληροφορικής στο σχολείο «Vasil Shanto» των Τιράνων εγκαινίασαν ο Δήμαρχος Τιράνων Εριόν Βελίαϊ και η Πρέσβυς της Ελλάδος στην Αλβανία κ. Ελένη Σουρανή.

Η Πρέσβυς της Ελλάδος μίλησε για τη θετική συνεργασία της Πρεσβείας με το Δήμο Τιράνων και για την υλοποίηση αυτού του σχεδίου στον τομέα της πληροφορικής, το οποίο θα βοηθήσει στην κατάρτιση των νέων.

'Είναι μεγάλη ικανοποίηση που συνεργαζόμαστε σε ένα ακόμα πρόγραμμα του Δήμου Τιράνων. Eίναι ένα υπέροχο σχολείο και η προσφορά μας στο πρόγραμμα αυτό έχει ως στόχο να στηρίξει τους νέους σε έναν κόσμο, στον οποίο η πληροφορική κατέχει σημαντική θέση. Είναι μία ακόμα ώθηση για τους νέους', υπογράμμισε μεταξύ άλλων, η Ελληνίδα Πρέσβυς. 'Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ανοίγουμε σήμερα ένα εργαστήρι πληροφορικής στο σχολείο 'Vasil Shanto'. Γνωρίζω ότι τα Τίρανα έχουν 226 σχολεία, μιλώντας για όλα, δεν λύνουμε τίποτα, μιλώντας όμως για το καθένα απ΄ αυτά και κάνοντας καθημερινά ένα έργο με φίλους που κάνουν μια συγκεκριμένη δωρεά, τότε μπορούμε να αλλάξουμε κάθε σχολείο', δήλωσε ο Δήμαρχος Τιράνων Εριόν Βελίαϊ, προσθέτοντας ότι το δημαρχείο σε συνεργασία με τους δωρητές θα επεκτείνει το σχέδιο ίδρυσης εργαστηρίων πληροφορικής σε όλα τα σχολεία της πόλης.

Πηγή: FB/greqia ne tirane

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon