Ο Ράμα χτίζει θέρετρο 19 στρεμμάτων στις Δρυμάδες της Χιμάρας!

Δημοσιεύθηκε: 29/05/2018 20:24 Τελευταία Ενημέρωση: 29/05/2018 20:24 Από: Tachydromos

Ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα δημοσίευσε το προφίλ του στο Facebook μια εικόνα για την οποία λέει ότι είναι το νέο «Παλάτι του Έντι Ράμα και του αδελφού του Όλσι» στον οικισμό Γκιλέκ των Δρυμάδων».

Γράφει ο Μπερίσα :

«Αγαπητοί φίλοι, ο Ένβιν Κρίστακ Ράμα (δηλαδή ο Έντι Ράμα) με απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Επικρατείας με αριθμό 7 της 7ης Μαρτίου 2014 και με υπογραφή του υπουργού Γκιερμένι έχει εγκρίνει το έργο ενός μεγάλου θερέτρου στο χωριό Γκιλέκ των Δρυμάδων του Δήμου της Χιμάρας».

Ο πρώην πρωθυπουργός στην καταγγελία του αναφέρει ότι το θέρετρο είναι έκτασης 19 χιλιάδων 100 τετραγωνικών μέτρων από τα οποία οικοδομούνται τα 3878 τ.μ.

«Υπάρχουν 6 τύποι βιλών ενός, δύο και τριών ορόφων, ένα μπαρ- εστιατόριο, μια ξύλινη αποβάθρα για το σκάφος του Ράμα, μια υπαίθρια πισίνα, ένα κτήριο διαχείρισης και κήπο, καθώς και φυλάκιο και σταθμό επεξεργασίας λυμάτων όπως και οίκημα ηλεκτρικού μετασχηματιστή. Χώρος στάθμευσης υπάρχει σε υπόγειο και υπαίθρια. Την εγκατάσταση της υποδομής παροχής ηλεκτρικού ρεύματος θα αναλάβει η OSSHEE!» καταλήγει η αναφορά του Μπερίσα.

Στοιχεία από panorama.com, balkanweb.com

Echedoros-a.gr

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon