Προβολή του ελληνικού οίνου στην αλβανική αγορά από την Πρεσβεία της Ελλάδος στα Τίρανα

Δημοσιεύθηκε: 11/06/2018 21:54 Τελευταία Ενημέρωση: 11/06/2018 22:17 Από: Tachydromos

Η Πρεσβεία της Ελλάδος στα Τίρανα διοργανώνει εκδήλωση για την προβολή του ελληνικού οίνου στην αλβανική αγορά με τίτλο GREAT WINES: «A Greek Symposium: Wine Tasting» στο Ξενοδοχείο «PLAZA TIRANA» στις 19-20 Ιουνίου 2018.

Η Εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο των καθιερωμένων πλέον εκδηλώσεων με το σήμα GR-EAT, οι οποίες έχουν στόχο την γνωριμία των αλβανικών επιχειρήσεων, καθώς και του καταναλωτικού κοινού με επιλεγμένα ελληνικά τρόφιμα και ποτά. Ειδικότερα τα GR-EAT Gala Dinners, έχουν ιδιαίτερη απήχηση στο αλβανικό κοινό και τυγχάνουν ευρείας δημοσιότητας (εκπομπές σε ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς και καταχωρήσεις σε περιοδικά και ΜΜΕ). Συγχρόνως δε, παρέχουν στις επιχειρήσεις ιδανική ευκαιρία για δικτύωση και προσφορά φιλοφρονήσεων σε στελέχη, συνεργάτες και πελάτες τους, μέσω μιας γαστρονομικής και οινικής εμπειρίας υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Η Εκδήλωση GREAT WINES: «A Greek Symposium: Wine Tasting» αξιοποιεί την αρχαία και σύγχρονη έννοια του «Συμποσίου», προκειμένου να συμπεριλάβει οργανωτικά τις εξής επιμέρους δράσεις:

α) Workshop, Wine Tasting & B2B ενημερωτική ημερίδα και γευσιγνωσία

(19.06.2018, ώρα 15:00 – 17:30, Αίθουσα Jeronim de Rada, PLAZA ΤΙRΑΝΑ HOTEL)

• Παρουσίαση των ελληνικών ποικιλιών σταφυλιών και κρασιών από την Οινολόγο κα Χρύσα Γιατρά- Μπάτζη και

• Γευσιγνωσία ελληνικών κρασιών από 14 επιλεγμένα οινοποιεία αποκλειστικά για επαγγελματίες και δημοσιογράφους του κλάδου

• Διμερείς συναντήσεις (Β2Β) των συμμετεχόντων ελληνικών οινοποιείων με ενδιαφερόμενες αλβανικές επιχειρήσεις (σούπερ μάρκετ, εστιατόρια, wine bars κ.τ.λ)

β) Οινική και γαστρονομική εμπειρία για το ευρύ καταναλωτικό κοινό

(19.06.2018 και 20.06.2018, ώρα 20:00 – 23:30, Αίθουσα Queen Geraldina, PLAZA ΤΙRΑΝΑ HOTEL)

• δύο GR-EAT Gala Dinners με τέσσερα πιάτα από τον διακεκριμένο Έλληνα Executive Chef του ξενοδοχείου Makedonia Palace, κ. Σωτήρη Ευαγγέλου

• δεμένα αρμονικά με 14 ετικέτες από γηγενείς ποικιλίες ελληνικών σταφυλιών (μοσχάτο, μαντινεία, μαλαγουζιά, ασύρτικο, αγιωργίτικο, λημιώνας, μαυροτράγανο, ξυνόμαυρο, λημνιό)

• ζωντανή ελληνική μουσική από τριμελές ελληνικό μουσικό συγκρότημα (κα Νάντια Πατέρα)

• προνομιακή τιμή (4.000 LEK/άτομο)

Πηγή: FB/greqia ne tirane

Κοινοποίηση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Live Stream

Coming Soon